Quote-blogpost

Quote-blogpost

Ik hou van quotes in boeken. In elke recensie probeer ik er dan ook eentje te doen, al lukt het niet altijd. In deze blogpost heb ik mijn favorieten van de afgelopen tijd gezet, omdat ik ze mooi of grappig of herkenbaar vind. Onder elke quote staat het boek waar de quote uit komt.

 

Wie had ooit verwacht dat Tyler uit Did I Mention I Love You en ik een overeenkomst hebben? Ik ook niet, maar blijkbaar luisteren we allebei graag naar dezelfde muziek. You Me At Six ga ik trouwens volgend jaar voor het eerst live zien. Ben benieuwd!

Ik vind dit eigenlijk gewoon een mooie zin. Ik weet niet of ik het met haar eens ben, maar ik vind hem wel mooi. Was het allemaal maar zo simpel.

Dit is er eentje waar ik om heb moeten gniffelen toen ik het las en het zou een opmerking van mezelf kunnen zijn. Ik heb van die personages die dit soort dingen ook zo zouden kunnen zeggen.

Ik vind het nummer Thrift shopping dus echt een te grappig liedje en bij deze quote zag ik meteen een beeld voor me. En hoorde ik het liedje dat nu niet meer uit mijn hoofd wil, dat ook.

Dit is ook zo’n tekst waar ik even om heb moeten gniffelen, al heb ik niet bijzonder veel met Pokemon. Ik vind het wel altijd grappig om in een boek tegen te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: