BKRead-A-Thon: Update

BKRead-A-Thon: Update

Ik doe dus mee met de ReadAThon van Books & Kisses sinds afgelopen maandag. Hoe gaat het totnutoe?

Ik begon net na twaalf uur ‘s nachts keurig met de ReadAThon in een nieuw boek: Argadwyn van Femke Dekker, een boek dat ik een week eerder op Elfia kocht. Ik had namelijk voor mezelf besloten: Ik begin in een nieuw boek. Dat vind ik het meest eerlijk (en het meest handige). Dat boek las ik in minder dan 24 uur uit (Recensie volgt nog!), dus ik was voor op schema. Ik wil deze week namelijk voor twee of drie boeken gaan. Twee kan ik makkelijk uitlezen in een week als ze boeiend zijn. Drie wordt al wat moeilijker.

Tijdens de ReadAThon vorig jaar zomer las ik er vijf of zes uit, waarvan de vijf delen in The Mortal Instruments die toen uit waren. Al moet ik zeggen dat dat er teveel waren om het nog leuk te vinden, dus daarom twee of drie deze week. Maar als ik er zes lees, dan vind ik dat ook prima. Maar eerlijk? Ik denk niet dat ik die zes ga halen, want ik heb namelijk zelf ook nog smekende personages.

Na Argadwyn begon ik in Het Bottenseizoen die ik al maanden wil lezen, maar die elke keer maar op de plank blijft staan. De woorden ‘De nieuwe J.K. Rowling’ intrigeerden me, omdat ik Rowling een goede schrijfster vind (al vind ik deel 6 en 7 van Harry Potter minder, maar sssj!). Bovendien heb ik blijkbaar iets met boeken waar het woord ‘botten’ in de titel voor komt. City of Bones van Cassandra Clare, Het Bottenseizoen… Ook over dit boek ga ik uiteraard nog een recensie schrijven als ik het uit heb, want dat heb ik nog niet. Nog niet.

Sterrenlicht van Laini Taylor wordt hopelijk later vandaag gebracht, dus dat zou boek nummer 3 worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge