Readathon: OHMYBOOKATHON

Readathon: OHMYBOOKATHON

Toen ik op de kalender keek, zag ik het bijna zestien juli is. Om precies te zijn: Het is morgen zestien juli. Dan al!
Maar wat is er bijzonder aan die dag dan? Het is gewoon een dag in juli in het jaar 2015. Ja, toch?

Nee, deze donderdag is niet zomaar een dag, want de OHMYBOOKATHON van Oh my book start dan. Natuurlijk moet ik met mijn readingchallenge van ‘100 boeken, maar liever 150 boeken wat ik nooit ga halen’ daaraan meedoen. Ik kan dat simpelweg niet negeren. Ook niet nu mijn drie ‘nog te lezen’ vakjes uitpuilen.

Ik heb voor acht boeken gekozen, al is mijn doel geen zes boeken, maar de helft. Ik zal niet de hele dag door lezen, want ik moet en werken en deze readathon valt precies tijdens Camp NaNoWriMo. Daarnaast ben ik nog altijd bezig met het herschrijven van mijn inzending voor de schrijfwedstrijd van Storm Publishers. Drie vind ik een prima aantal. Maar welke boeken ga ik dan lezen?

Deze zes staan op het lijstje. In Half wild ben ik stiekem al begonnen, maar ik heb nog geen vijf bladzijdes gelezen, dus die telt niet als gelezen, vind ik. Ik wil in elk geval Always the bridsmaid en We were Liars lezen. Verder hou ik de opties open en wellicht lees ik uiteindelijk andere boeken dan op het stapeltje. Alleen Half wild is Nederlands, de rest is allemaal Engels. Ik vind het in elk geval een mooi stapeltje en stiekem hoop ik ze allemaal uit te lezen natuurlijk. Wie weet hoe ver ik kom.
Daarnaast heb ik nog drie ebooks klaarliggen: Ga voor mij, Wacht op mij en IJskoud van J. Lynn. Die hoop ik natuurlijk ook uit te lezen, maar negen boeken in een week tijd is wel heel erg veel.

Eén gedachte over “Readathon: OHMYBOOKATHON

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge