Reading Challenge #1

Reading Challenge #1

Ik heb al meerdere blogs gezien die over dit onderwerp gaan, dus nee, origineel ben ik niet. Maar gelukkig heb ik ook nooit beweerd dat te zijn. Een nieuw jaar betekent een nieuwe leeschallenge en ook heb ik er natuurlijk weer eentje. Ik vind het heel fijn om zoiets te hebben als een soort van stok achter de deur. Niet dat ik het anders niet doe, want ik heb natuurlijk altijd mijn blog nog waar netjes elke week vier recensies moeten verschijnen, al heb ik ze ingepland tot en met 1 mei. Jeej!

Bijna op de helft
Op dit moment heb ik 42 boeken gelezen en dat betekent dus dat ik bijna op de helft van mijn challenge ben voor dit jaar. Die staat namelijk om honderd boeken. Hopelijk kan ik het vasthouden en ga ik erover heen. Stiekem hoop ik op tweehonderd boeken en dat zou dus een verdubbeling zijn van wat ik minimaal wil lezen.

Leesdipje
Maar elk boek is meegenomen, zeker omdat ik nog steeds een beetje last heb van een leesdipje. Ja, al het hele jaar, dus ik ben behoorlijk tevreden met mijn stapel. Er zitten best veel luisterboeken tussen en i <3 Storytel nog steeds. De liefde is nog niet over.

Ik vind het ook fijn dat de boeken regelmatig aangevuld worden. Ik heb gemerkt dat vooral contemporary YA-boeken fijn weg luisteren. Dat is het ideale genre, want vaak is het niet erg als je daar een klein stukje van mist.

Een top tien
Ik hou van lijstjes en dus een top tien van boeken van dit jaar. Van sommige moet nog een recensie verschijnen, anderen zijn al verschenen. Hoe dan ook: alle titels uit deze lijst komen terug op mijn blog.

 1. Beste boek: De Sprookjesverteller (Dit boek was … wow)
 2. Slechtste boek: A Tragic Kind Of Wonderful (Ik kwam er gewoon niet lekker in en ik vond er niets aan)
 3. Een boek dat niet lekker las: The Trouble With Valentine’s Day
 4. Meest verrassende boek: De Kids of Appetite van David Arnold (Al die quotes … zo mooi!)
 5. Boek met de mooiste voorkant: A Million Worlds With You
 6. Herlezen boek: A Court of Thorns And Roses (Tamlin … Grr!)
 7. Zelf uitgegeven boek: Chaos & Structure
 8. Boek met een boodschap: None Of The Above
 9. Boek dat al heel lang op je TBR lag: Queen of Shadows
 10. Een boek waar je geen verwachtingen bij had: Optimisme is dodelijk

Ik zal misschien halverwege het jaar nog een update doen en ik hoop dat ik dan op de honderd zit, maar we gaan het zien. Als dat niet zo is, vind ik het ook helemaal best.

Doen jullie een reading challenge? Zo ja, hoe gaat die van jullie? En zo nee, waarom niet? Heb je daar een specifieke reden voor?

2 gedachten over “Reading Challenge #1

 1. Ik doe ook een reading challenge voor honderd boeken. De tweehonderd die ik in mijn hoofd had laat ik toch maar schieten. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: