Reading Challenge 2018: update

Reading Challenge 2018: update

Er zijn inmiddels zo goed als vier maanden voorbij, dus het is tijd om weer een update te geven hoe het met het lezen in 2018 gaat.

Pak jij je koffers maar, want ik wil je hier niet
Waar het vorig jaar heel erg vlot ging, lijkt het dit jaar een stuk lastiger te zijn. Natuurlijk komt dat voor een deel door mijn boek, een deel omdat ik het zo druk heb dit jaar en voor de rest? Geen idee. Ik kan me op de een of andere manier de laatste tijd niet ontspannen en ik heb ook helemaal geen zin om te lezen. En dat is voor een boekenwurm als ik natuurlijk een drama, want ik lees ter ontspanning en omdat ik het leuk vind.

Maar als je je hobby ineens niet meer leuk vindt, wat moet je dan? Ik probeer maar gewoon verder te lezen en hoop dat die stomme leesdip weer zijn koffer pakt.

Volgens mij zijn mijn luisterboeken op dit moment echt mijn redding

Geen tweehonderd, wel op schema
Ik riep al dat ik het record van vorig jaar niet ga evenaren en dat wordt steeds duidelijker. Op dit moment heb ik zo’n 53 boeken gelezen, dus het is mogelijk, maar ik heb er gewoon geen zin in. De tijden dat ik in een dag een boek uit had, zijn op het moment een beetje voorbij. Ik doe nu 3-7 dagen over een boek dat niet al te dik is. Volgens mij zijn mijn luisterboeken op dit moment echt mijn redding, anders zou ik waarschijnlijk achter lopen.

Maar het doel, die 100, dat is goed te doen. Als ik nu al op 53 zit, komen er zeker nog wel wat meer bij dit jaar. Wat meer zou mooier zijn, dan kan ik ook weer teruggaan naar 3 recensies per week in plaats van 2. Ik vind 3 gewoon net wat mooier. Maar goed, we werken eraan!

Hoe gaat het met jullie reading challenge?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge