Reading challenge voor 2016

Reading challenge voor 2016

Ook in 2016 ga ik uiteraard weer een reading challenge aan. Die van vorig jaar heb ik gehaald, maar niet altijd even gemakkelijk. Ik heb een flinke tijd een leesdip gehad en ik liep meer en meer achter.

Dit jaar heb ik mijn eerste boek al uitgelezen: The House van Christina Lauren. Maar als tweede heb ik Ontworteld en dat is een flinke dikkerd. Omdat ik verwacht dat dit jaar heftig gaat worden en ik misschien niet altijd tijd heb om te lezen, heb ik mijn leesdoel voor nu laag gehouden.

75 boeken ga ik voor nu lezen. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken en waarschijnlijk ook meer, maar ik heb gemerkt dat ik nogal snel gestresst bent en het is maar een reading challenge. Dus dat ga ik niet doen. Ik vind 75 boeken voor nu prima en wie weet op hoeveel ik op 31 december 2016 gelezen heb. Ik ga er in elk geval voor en stiekem ga ik wel voor die 100. Dat heb ik al een paar jaar gehaald, dus dat zou dit jaar toch ook weer moeten kunnen?

Gaan jullie ook mee doen? En voor hoeveel boeken gaan jullie?

Eén gedachte over “Reading challenge voor 2016

  1. Wauw Liz, 75 klinkt nog als heel veel hoor! Dat zijn er toch nog 6 a 7 per maand, maar volgens mij lees jij altijd veel. En niet teveel stressen, want zo’n challenge is alleen maar voor de lol. Ik heb de mijne op 30 gezet, omdat ik eigenlijk geen idee heb wat echt weinig of veel was. Maar ik wil in ieder geval minstens elke maand twee boeken lezen, omdat ik er vorig jaar met school te weinig tijd voor vrijmaakte, dat wil ik nu wel doen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: