Recensie: A Love Song for Rebels

Recensie: A Love Song for Rebels

Recensie: A Love Song for RebelsA Love Song for Rebels
Publicatiedatum: 27 mei 2020
Goodreads

I swore I’d never fall for a rockstar. He swore he’d never become one.

Tyler didn’t mean to break my heart. He did it anyway.

Now, I’ll never play by anyone’s rules but mine.

When he shows up in the last place I expect, with a confession and a promise…

There’s going to be a reckoning.

Because the naive girl he shattered is gone.

And the woman in her place is ready for a fight.

A Love Song for Rebels is Book 2 in the angsty new adult, academy-inspired Rivals trilogy and must be read following A Love Song for Liars (Rivals #1).

If your favorite tropes include enemies to lovers, friends to lovers, academy, high school, or rock star / music, don’t miss Tyler and Annie's epic story!

A love Song for Rebels gaat verder waar A Love Song for Liars stopt. Er zit wel wat tijd tussen, maar je moet het eerste deel wel echt gelezen hebben.

Ik vond A Love song for Liars vooral aan het einde boeiend worden en was benieuwd naar dit tweede deel. A Love Song for Liars was oké, maar voor mij niet het beste boek. Dus ik was heel benieuwd, vooral omdat ik niet zo in de stemming was voor dit boek. 

Meestal heb ik daar geen last van, maar soms heb ik moeite om aan een boek te beginnen en heb ik er geen zin in. Dus daarom was het extra spannend. 

Maar A Love Song for Rebels heeft me echt positief verrast. Ik zat er eigenlijk ook meteen weer in en het boek las vlot weg. Misschien scheelt het dat dit een tweede deel was en dat ik niet hoefde te wennen aan een schrijfstijl of zoiets. 

A Love Song for Rebels heeft me echt positief verrast.

Wat ik wel altijd lastig vind bij een tweede deel is om personages rond en 3D te noemen – of juist niet. Want meestal zie ik daar geen verschil in bij het eerste boek en dat is hier eigenlijk ook het geval. Ik vond Tyler en Annie weer interessant om te volgen. En nog steeds vind ik Tyler leuker, vooral nu je hem beter leert kennen. 

In A Love Song for Rebels vind je niet heel veel onverwachte plotwendingen, maar er zitten er toch wel wat in die ik niet aan had zien komen. En vooral eentje in het bijzonder, want DAT EINDE. DAT HAD IK NIET AAN ZIEN KOMEN EN IK MOET NU VERDER LEZEN. Goed, ik geloof dat het duidelijk is dat het einde nogal onverwachts was en ook nogal open. Toen ik bij het einde was heb ik nog even gekeken of dit echt het einde was. Maar ja, dat was het helaas. Niet tof gewoon. 

Je snapt dat ik ook heel benieuwd naar het derde deel. Ik heb wel zo mijn gedachten over hoe het verder gaat, maar we gaan het zien of het klopt. Ik hoop in elk geval op een goed einde voor iedereen. 

A Love Song for Rebels vond ik een verrassend tof tweede boek met een sterk einde. Ik vind de personages leuk, maar vooral Tyler.

Van mij krijgt A Love Song for Rebels 3 sterren.
Ik heb A Love Song for Rebels als ARC gehad, maar dit beïnvloedt mijn mening niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: