Recensie: Even tussen ons

Recensie: Even tussen ons

Recensie: Even tussen onsEven tussen ons
ISBN: 9789026149726
Uitgever: De Fontein
Publicatiedatum: Juni 2020
Genres: Contemporary, Feelgood
Aantal bladzijdes: 352
Goodreads

Holly en Roz delen een kantoor, hetzelfde gevoel voor humor en al hun geheimen. Maar zijn Holly's geheimen bij Roz wel in goede handen…? Jane Fallon is scherp, vilein en herkenbaar als altijd.

Holly en Roz zijn het perfecte team. Ze delen een kantoor, hetzelfde gevoel voor humor en al hun geheimen. Maar als Holly haar droombaan aangeboden krijgt, lijkt het wel alsof Roz niet zo blij voor haar is als ze had verwacht. En opeens beginnen haar kleine dingen op te vallen die niet helemaal kloppen.

Hoeveel van Roz' verhalen over haar picture perfect-leven is er eigenlijk echt waar? Wie is de échte Roz? En zijn Holly's geheimen bij haar wel in goede handen…?

Even tussen ons kwam ik per toeval tegen toen ik op zoek was naar een boek om te luisteren. Ik wilde feelgood, maar had niet echt een specifiek boek in gedachten en toen kwam ik dit tegen. Perfect, want het klonk tof.

Ik moet zeggen dat ik in het begin aan het boek moest wennen en dat ik er niet meteen lekker in zat. Ik heb ook overwogen om hem toen aan het begin uit te zetten, maar ik ben blij dat ik het niet gedaan heb. Want dit was een tof boek!

Ik luisterde Even tussen ons, maar ik vloog erdoorheen, omdat ik benieuwd was hoe het af zou lopen. Jane Fallon zorgt ervoor dat je wil blijven luisteren en dat je nieuwsgierig wordt naar hoe het verder gaat, hoe het eindigt. 

Daarnaast vind ik Holly een sympathiek personage met wie ik mee ging leven. Zo nu en dan wilde ik een arm om haar schouder leggen, ook al is ze ouder dan ik. Ik wilde op andere momenten Roz verrot schelden en ik heb zo nu en dan zelfs ‘Lekker voor je’ gegniffeld. Dus ja, ik leefde mee met dit verhaal. 

Ik heb zo nu en dan zelfs ‘Lekker voor je’ gegniffeld.

Even tussen ons is een feelgood met een spannend randje. Het is absoluut geen thriller, maar er zit wel iets aan dat ervoor zorgt dat het niet saai maakt. Zoals de vraag wie Holly in godsnaam alle streken flikt die er gebeuren. 

Holly was best een leuk personage. Ik leefde met haar mee en wilde anderen een mep verkopen. Enige waar ik me wel aan stoorde is dat Holly best naïef is en voor mijn gevoel veel mensen in vertrouwen neemt over wat er allemaal gebeurt. Zelf zou ik dat niet zo gauw doen, ook al weet je dat die mensen het niet zijn. Daar heb ik inmiddels mijn lesje wel van geleerd.

Even tussen ons is een feelgood die wegluister en die je benieuwd maakt en houdt. Je wil weten hoe het afloopt.

Van mij krijgt Even tussen ons 3.5 ster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: