Recensie: Misconception

Recensie: Misconception

Recensie: MisconceptionMisconception
Publicatiedatum: 4 juni 2020
Goodreads

I know rock stars. I grew up in the business, and now I make a living managing their tours. I’ve seen the good, the bad, and the ugly.

Lots and lots of ugly.

All that ugly is why I’ve sworn off dating rockers, but sleeping with them, well...I’ve been known to make the occasional exception.

One sultry night in Vegas, Mo Aronson, lead singer of Unrequited, becomes one of those exceptions. We dance, we connect, we...get married.

That wasn’t in the cards. And the positive pregnancy test a few weeks later really wasn’t in the cards.

Despite the shock, I think I can handle becoming a mom. What I’m not sure I can handle is the younger, bad boy rocker who won’t back down no matter how many times I push him away.

Ik heb een ander boek van Julia Wolf, Unrequieted op mijn ereader staan. Die heb ik zelf nog niet gelezen, maar ik hoorde er erg goede verhalen over en dus besloot ik me op te geven voor de ARC van Misconception. Ik had geen idee wat ik echt kon verwachten.

Misconception is het tweede deel in die serie, dus je zult spoilers krijgen over het eerste boek. Wil je die ten alle tijden vermijden, dan zou ik nog niet aan dit boek beginnen. Maar dat is dan ook de enige reden om het niet te doen, want ik kon het boek goed volgen.

Misconception vond ik een fijn boek. Het las lekker weg en Julia Wolf heeft een fijne schrijfstijl waar je doorheen vliegt. Wat ik ook leuk vond is dat ze gekozen heeft voor een oudere vrouw met een jongere man. Dat zie je nog steeds niet zo vaak en dat vind ik altijd wel leuk.

Vooral de ontwikkeling van Moses is belangrijk

Wat ik ook leuk vond is dat er gewisseld wordt tussen de personages Moses – Mo – komt aan het woord, net als Michaela. Dat vind ik altijd fijn omdat je dan een beter beeld krijgt van hoe beide personages erin staan en dan leer je ze allebei beter kennen. Vooral omdat vooral de ontwikkeling van Moses hier best belangrijk is. Ik vond beide personages eigenlijk tof en ik begreep hun redenen ook wel.

In het boek zitten niet echt heel veel spoilers, het leest gewoon lekker weg. Wel vond ik het in het midden en beetje inkakken en daar heb ik ook langer over gedaan dan het begin en het einde helaas.

Misconception is geen bijzonder spannend boek of eentje met heel veel plotwendingen. Wel zit er veel groei van de personages in, dus daar moet je wel van houden.

Misconception was een fijn en prettige read, maar eentje die wel een beetje trager in het midden ging. Desondanks heb ik me niet verveeld tijdens het lezen.

Ik kreeg Misconception als een ARC, maar dat heeft mijn mening niet veranderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: