Recensie: Roadie

Recensie: Roadie

Recensie: RoadieISBN: 9781547015818
Auteur: C.M. Stunich
Series: Rock-Hard Beautiful #2
Publicatiedatum: 8 mei 2017
Genres: Adult, New Adult, Romance
Aantal bladzijdes: 358
Goodreads

Lilith Goode is dating—and in love with—five gorgeous rockstars.
She shares her body, her heart, and her soul with each one of them.

Paxton is the leader, covered in tattoos, and cocky as hell.
Michael is the bad boy determined to change his ways.
Ransom is the scarred one, dark and beautiful.
Muse is the practical one, the enigma with a silver mohawk.
Copeland is the boy next door with a penchant for reading romance novels.

Together, these six twisted souls make up one beautiful whole.
But can one woman really love five different men?
What if they're all tattooed, pierced, scarred, and broken?
And what if they all need her as much she needs them?

Their love is as unconventional as their music.
Rock 'n' roll, romance, redemption.
A story about finding beauty everywhere … even in a lie.

Roadie, Book #2 in the Rock-Hard Beautiful Trilogy
a New Adult Erotic Rocker Romance from International Bestselling Author C.M. Stunich

***ROADIE is a 90,000 word novel about strong emotions, difficult pasts, and vibrant love. It contains bad boy rockers, rock 'n' roll concerts, handcuffs, friendship, explicit sex scenes and forgiveness. This is a MMMFMM book with a STRONG focus on the woman (although there is some light M/M in here, too) aka a reverse harem novel (one woman, five guys). It has a happy ending, NO cliff-hanger, and is the second book in a trilogy.

Roadie is het tweede deel in de Rock-Heart Beautiful serie. Het eerste deel, Groupie, las ik een tijd geleden vanwege de voorkant en omdat deze auteur naar RARE komt volgend jaar. Tot mijn verrassing vond ik deze reverse harem erg tof en was dan ook benieuwd naar dit tweede deel waarin het verhaal verder gaat over Lilith en ‘haar jongens’. Na het einde van het eerste deel was ik erg benieuwd hoe het verder zou gaan.

Ik weet niet wat het was met dit boek, maar zo gemakkelijk als ik er bij de andere in kwam, zo lastig ging het hier. Het boek trok me niet en ik werd steeds afgeleid door andere boeken. Ik heb over dit deel ook echt serieus lang gedaan en ik weet ook wel hoe dat komt: ik vind Lilith matig. Een groot deel van het boek wordt vanuit haar verteld, maar om eerlijk te zijn vind ik haar niet zo’n leuk personage. Ik vind haar zeurderig en eigenlijk gewoon vervelend. Af en toe komen de bandleden ook aan het woord en die vind ik dan wel weer heel erg tof. Mijn favoriet is Copeland met zijn voorliefde voor romantische boeken. Vind ik echt te grappig.

In dit deel leer je meer over de bandleden en hun achtergronden. Wat er in het verleden gebeurd is en waar ze vandaag de dag nog steeds last van hebben

Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik de hoeveelheid personages die aan het woord komt erg veel vind. Op die manier leer je personages toch minder goed kennen en dat vind ik echt jammer. Wat mij betreft had ze voor één of twee personages moeten kiezen en niet voor zes.

In dit deel leer je meer over de bandleden en hun achtergronden. Wat er in het verleden gebeurd is en waar ze vandaag de dag nog steeds last van hebben. Dat vond ik wel mooi gedaan en na het eerste boek was ik ook echt heel nieuwsgierig wat er nu allemaal met ze aan de hand is. Voor mij waren het geen wereldschokkende dingen, want eerlijk gezegd had ik al zulke dingen verwacht, maar voor iemand anders is het misschien wel schokkend. Verder zit er behoorlijk wat seks in, net als in het eerste deel, dus dat moet wel je ding zijn.

Roadie was niet slecht, maar ik vond dit boek ook niet zo leuk als het eerste deel. Ik kwam er lastig doorheen en had steeds geen zin om dit boek te lezen. Ik hoop echt dat ik het derde deel leuker vind, want dat ga ik ook zeker lezen. Ik weet alleen niet wanneer. Van mij krijgt Roadie 3 sterren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: