Schrijven: Trailer Ongetemd

Schrijven: Trailer Ongetemd

Ik maakte een trailer voor mijn eerste boek. Misschien heb je hem al voorbij zien komen ergens, misschien niet. Deze post is deels een gekopieerde post van Pluizenbolboeken, maar ik wilde er hier toch ook nog even aandacht aan besteden.

Wel of geen trailer?
Ik heb lang nagedacht of ik het wel moest doen, want ja, het is een boek en zelf kijk ik ze ook nooit, maar uiteindelijk besloten om het wel te doen. Het is een goede manier om de sfeer neer te zetten van het verhaal. In een samenvatting lukt dat toch een stuk minder. Daarnaast helpt het hopelijk om mensen nieuwsgierig te krijgen En stiekem vond ik het ook best wel leuk om te doen. Op school heb ik ooit wel stukjes film gemonteerd, maar dat vond ik een stuk minder leuk, haha. Maar misschien ook omdat dat moest en dit is een eigen keuze.

Perfect is ‘ie zeker niet, maar voor een eerste vind ik hem zeker tof gelukt. En tot mijn verrassing vond ik het in elkaar zetten heel erg makkelijk. Misschien omdat ik ooit een blauwe maandag Journalistiek gedaan heb waar we ook onze eigen tv-items moesten monteren. Niet dat ik dat leuk vond, maar dit was wel supertof om te doen. Maar misschien dat het daarom redelijk sneller ging, omdat ik al een beetje wist hoe zo’n programma werkt.

En zoals je ziet, heb ik ook eindelijk een datum voor verschijning: 17 april 2018 (ik typte eerst 2017, oeps). Ik had 15 mei al, maar dat was een ‘just in case’ datum, want ik wist al vrij lang dat ik waarschijnlijk eerder uit zou kunnen geven. Ik liep al een tijd voor op schema. Het is nog wel even spannend of deze datum ook geldt voor de paperbacks, maar voor de ebooks in elk geval wel. De optie ‘pre-order’ komt zodra het boek echt helemaal af is, ook als ebook en naar de drukker is. Wel kun je, als je echt heel, heel, heel, graag wil, mij altijd alvast benaderen voor een exemplaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge