Sta ik op de shortlist bij de schrijfwedstrijd?

Sta ik op de shortlist bij de schrijfwedstrijd?

Toen vorige week bekend werd dat deze week de uitslag van de schrijfwedstrijd bekend zou worden, was ik even bang dat ik mijn hart kwijt zou raken. Volgende week. Ik moest nog een hele week zien te overleven.

Een week waarin ik af en toe in de ‘Oh-my-god-ik-ben-zo-nerveus-en-ik-wil-dat-het-vrijdag-is-maar-ik-wil-niet-dat-het-ooit-vrijdag-wordt’ modus schoot. Op andere momenten dacht ik: ach, als ik het niet haal, dan maar niet. Het is maar één mening. Bestsellerauteurs als J.K. Rowling en Stephenie Meyer zijn ook heel vaak afgewezen. Hun succes hoef ik vast niet te herhalen, hé?

Tot 10 uur moesten we onze snaveltjes dichthouden of we door waren om zo de primeur aan Storm Publishers te geven. Maar nu mag het eruit! Dus: ben ik door?

Daarop is het antwoord: Nee. Helaas ben ik niet door. Ik ben er gemengd over. Natuurlijk vind ik het jammer, maar ergens vind ik dat toch ook weer niet of zo. Ik kan het niet zo goed omschrijven wat ik voel. En gelukkig zijn er met mij nog 49 andere mensen die in hetzelfde schuitje zitten.
Wie er wel door zijn? Dat vind je hier.

Niet dat ik bij de pakken neer ga zitten, hoor. Tijdens oktober, november en december ga ik lekker schrijven. Niet herschrijven, daar heb ik even genoeg van. Maar schrijven alsof je leven er vanaf hangt. Wat ik daarna doe? Ik weet het nog niet. Herschrijven en zelf publiceren misschien. Of naar een andere uitgever. En anders genieten mensen op Wattpad gewoon van mijn verhalen.

5 gedachten over “Sta ik op de shortlist bij de schrijfwedstrijd?

  1. Ah nee wat jammer Liz 🙁 *knuffel* Maar je komt er wel! Gewoon blijven schrijven en overal blijven meedoen! En hé, wie weet word je anders wel een keer via Wattpad ontdekt 🙂

    1. Zijn nog geen Nederlandse mensen ontdekt helaas 😛 Maar ik doe sowieso bijna nooit mee met schrijfwedstrijden. En thanks 🙂 En ach, ik vermaak mensen iig op Wattpad met mijn verhalen.

      1. Dan word jij gewoon de eerste! Haha. Wie weet dat er ooit nog een schrijfwedstrijd komt met ongeveer dezelfde criteria, dan kan je gewoon weer een oud verhaal insturen. En dat is ook leuk toch? Dan doe je het toch ergens voor, lezers stimuleren vaak wel om door te schrijven =D

  2. Wat jammer dat je niet op de shortlist staat, maar kei-goed dat je niet bij de pakken neer gaat zitten! Je hebt groot gelijk dat je straks lekker fanatiek gaat schrijven en ik ben in ieder geval erg benieuwd naar je verhalen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: