Teasing Tuesday #1

Teasing Tuesday #1

Vanaf nu tot aan 17 april – wanneer Ongetemd uitkomt -, komt er elke week op dinsdag een stukje van het verhaal. Dat kunnen quotes zijn, maar ook een stukje van een hoofdstuk. Vandaag de eerste bladzijde van hoofdstuk 1. 

1. Riley

‘Riley, kom nú hierheen.’ De stem van Niek dondert door de kleine voorraadruimte.

Ik neem niet de moeite om antwoord te geven, want ik heb betere dingen te doen, vooral blondines met grote tieten. In plaats daarvan duw ik het meisje voor me tegen een van de metalen stellingen. Met mijn tong ga ik over haar huid en ze leunt dichter tegen me aan.

De smaak van zout vult mijn mond en langzaam laat ik een vinger in haar slipje glijden. Haar lippen gaan een stukje van elkaar als ze kreunt en er rillingen door haar heen gaan. ‘Riley,’ fluistert ze, haar heupen tegen mijn hand drukkend.

‘Vind je dit lekker?’ Mijn woorden leveren een instemmend ‘hmhm’ op. Met mijn onderlichaam pin ik haar tegen de muur, net naast een kast. ‘Of wil je meer?’ Opnieuw dat bevestigende geluid als ik beweeg. Een van haar nagels krast over mijn rug.

Achter ons valt iets met een plof op de grond en langzaam draai ik me om. Midden in de kleine, volgepakte, donkere kamer staat mijn baas, die duidelijk niet blij is. Hij is knalrood, zijn ogen puilen bijna uit zijn kassen en zijn mond hangt open. Het ziet er niet uit.

‘Pas op dat je geen vliegen vangt als je je mond zo open laat staan. Of dat de klok twaalf slaat en je voor altijd zo rond moet lopen.’ Ik gniffel. ‘Ik ben zo klaar. Of eigenlijk,’ ik knik naar het meisje, ‘zíj is zo klaar.’

Traag draai ik me om en negeer de man achter ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: