The Mortal Instruments wordt waarschijnlijk een tv-serie

The Mortal Instruments wordt waarschijnlijk een tv-serie

Meestal zit ik niet dicht op het boeken- en filmnieuws en dat kan ik nu gelukkig meteen zeggen, want ik ben al een paar geen journalist in spe meer. Maar vanavond was ik eens op tijd voor een soort breaking news als je in het fandom van de Shadowhunters (The Mortal Instruments, The infernal devices) van Cassandra Clare zit, want er kwam eerst een teasing tweet van Martin Moszkowicz (Wat is dat toch een moeilijke achternaam) voorbij en toen nog eentje:

Iedereen in het fandom was ontzettend nieuwsgierig, ‘want er gebeurt weer eens wat in het fandom!’ En toen kwam dit artikel voorbij: The Mortal Instruments krijgt geen tweede film, maar wordt waarschijnlijk een tv-serie. Morgen wordt nieuws officieel bekend gemaakt, dus ik ben benieuwd.

Een tv-serie? Ik houd van de serie, maar ik had persoonlijk liever films gezien van de serie met dezelfde cast. Misschien omdat ze in tv-series die van boeken afkomen, vaak compleet een andere weg inslaan. Neem Pretty Little Liars. Die tv-serie loopt zo compleet anders dan de boeken en dat is dus best jammer. En wat doen ze in Amerika als de eerste tien afleveringen niet lopen? Dan gooien ze de serie van de buis.

En wat doen ze met de huidige cast? Worden die ook vervangen of houden we de acteurs? Ik zou het serieus jammer vinden als er ineens een andere Jace is bijvoorbeeld. Of een andere Clary. Lily is Clary, Jamie is Jace, Godfrey is Magnus etc. Ik ben heel benieuwd of dit een gerucht is of toch echt waar is. We wachten het af, want meer kunnen we niet doen.

Maar als ze er een tv-serie van maken, houd dan alsjeblieft de cast. Oké, Hodge en Valentine zijn niet zo goed gecast, maar toch. Houd ze allemaal! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: