Unboxing [met spoilers]: Celebrate Books special A Court of Wings and Ruin

Unboxing [met spoilers]: Celebrate Books special A Court of Wings and Ruin

Let op: In dit artikel staan spoilers. Heb je de Nederlandse box besteld en wil je níet weten wat erin zit (voor een deel hetzelfde), dan raad ik aan om niet verder te kijken. Ik zal de inhoud – behalve het boek – in spoilertags zetten. Dus dat is dan het halve artikel, haha.

De verwachtingen voor deze box waren hooggespannen. De A Court of Thorns and Roses serie is dan ook mateloos populair over de hele wereld en zeker ook in Nederland. Ook ik zat er echt op te wachten.

Zodra bekend werd dat er een special zou komen – mét hardcover – wist ik dat ik hem moest hebben en stalkte ik een paar dagen lang de social media van Celebrate Books om zeker te zijn dat ik ook zo’n mooie doos zou krijgen.

Ik had al eerder verschillende dozen gezien en die vond ik allemaal erg tof, dus ik kon niet wachten. Toen ik de pakketbezorger met de doos zag, trok ik hem bijna uit zijn handen. Maar ik hield me in, haha. En toen begon het openmaken en uitpakken. Toen ik alles open had gemaakt, had bekeken en uit de doos had gehaald, bleef ik nog even naar de doos kijken en mijn eerste gedachte was: is dit het? Oké, is dit het echt? Ik heb nog gekeken of er een dubbele bodem in zat, maar nee, dit was het echt.

View Spoiler »

Voor mij was dit mijn eerste en – helaas – ook mijn laatste box van Celebrate Books. Hij valt me teveel tegen. Wel wil ik nog een keer een Fairyloot en een Owl Crate box bestellen, omdat ik ook erg benieuwd ben naar wat ik van die boxen vind.

Eén gedachte over “Unboxing [met spoilers]: Celebrate Books special A Court of Wings and Ruin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge