Vragen Flow #137

Vragen Flow #137

Het is weer vrijdag (wow, gewoon alweer een week om), dus weer een nieuwe Vragen van Flow. 

Wat is je standaard gemoedstoestand?
Het gaat meestal wel oké met me. Dat is neutaal voor de meeste mensen. Ik begin meestal niet slecht of goedgehumeurd als ik wakker word. Dat verandert naarmate de dag vordert en dan neemt een gemoedstoestand meestal de overhand. Maar ik ben niet per se chagrijnig of blij.

Is alles waar wat je zegt?
Vast niet, want er zijn ook wel dingen die ik uit mijn grote duim zuig en dan vooral in verhalen.

Wat betekent muziek voor je?
Veel, heel veel. Ik hou van muziek en in wat voor mood het je kan brengen. Ik word er heel erg door beïnvloed.Dat kan goed of minder goed zijn.

Heb je weleens een huilbui gefaket?
Vast als kind weleens, maar later niet meer.

Werk je graag samen of liever alleen?
Mag het ook een combinatie zijn? Ik vind het heerlijk om alleen te werken, maar soms heb ik een klankbord nodig en wil ik het samen bespreken. Alleen maar alleen werken lijkt me niets, net als dat altijd samen als een soort van horror klinkt.

Voor welke fout straf je jezelf nog steeds?
Ik zou het niet weten eigenlijk. Ik heb genoeg stomme dingen gedaan, maar dan denk ik wel: gedane zaken nemen geen keer. Dat geldt voor het meeste dat ik doe of deed.

Sta je genoeg stil bij het leven?
Nee, ik zou er veel vaker stil bij kunnen staan. Meestal laat ik het maar vluchtig gaan en leef ik niet in het moment, niet in het hier en nu, omdat ik andere dingen te doen heb of die belangrijker vind.

Voel je je bij sommige mensen heel onzeker?
Ja, best wel. Vooral bij hele knappe en hippe mensen bij wie alles klopt. Dan heb ik het gevoel om een megaslons te zijn en dat er niets klopt bij mij. Van die mensen bij wie hun nagellak niet chipt vijf minuten nadat ze het op hebben. Van die mensen die perfect zijn en alles lijken te hebben. Hebben ze niet, dat weet ik ook wel, maar toch voel ik me vaak geïntimideerd door dat soort mensen.

Ben je gevoelig voor autoriteit?
Ja, best wel. Ik ben snel geneigd om mensen te volgen of te geloven als ze een bepaalde autoriteit hebben. Dan doe ik het eerder dan wanneer iemand het niet heeft.

Ben je graag alleen?
Ik vind het echt heerlijk om alleen te zijn en mijn eigen ding te doen, niet met iemand rekening hoeven houden of bijvoorbeeld in het midden van je bed gaan liggen.

Volgende week een nieuwe Vragen van Flow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge