Vragen van Flow #25

Vragen van Flow #25

Wanneer ben je op je best?
Als ik goed in mijn vel zit, denk ik. Dan ben ik sowieso een stuk vrolijker en vrolijke mensen zijn natuurlijk altijd fijn. Qua tijdstippen laat in de avond, omdat het dan overal heerlijk rustig is. Met een beetje geluk zit ik dan in een goede flow en gaat het schrijven als vanzelf.

Welke sieraden draag je dagelijks?
Geen. Vroeger altijd oorbellen en een horloge, maar tegenwoordig vergeet ik oorbellen en voor de tijd heb ik mijn mobiele telefoon.

Vinden kinderen jou leuk?
Vaak wel, ja. Of het komt omdat ik postbezorger ben, dat zorgt natuurlijk ook voor de nodige fantasie. Ik word tijdens mijn werk in elk geval vaak aangesproken en dat vind ik niet zo leuk, want ik vind kinderen vaak een beetje eng. Ik weet nooit zo goed wat ik met ze aan moet.

Met wie zoende je voor het eerst?
Met mijn eerste ex, zo’n 12 jaar geleden. Ik zal zijn naam hier niet noemen, want ik weet niet of hij dat tof vindt, haha. In elk geval was het op een treinstation ergens in Nederland.

Hoe mild ben jij in je oordeel?
Ik weet het niet. Ik kan mild zijn, maar volgens mij ook best wel hard. Al denk ik dat de mildheid uiteindelijk toch wel overheerst, dat ik uiteindelijk best mild ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: