Vragen van Flow #27

Vragen van Flow #27

Vragen van Flow

En nummer 27 alweer. Ik ben inderdaad nog steeds niet door de vragenlijst van Flow heen en ik denk dat het nog wel even gaat duren. Ik heb nu 135 vragen van de 1000 beantwoordt, dus ik heb nog even te gaan. Misschien zou ik tien vragen per post moeten gaan doen, maar dat weet ik nog niet.

Praat je tegen voorwerpen?
‘Je hebt je best gedaan.’ [Tegen mijn fiets]
‘Nu lekker slapen.’ [Tegen de computer]
Ben je een honden – of katten mens?
Beslist een kattenmens. Ik vind honden leuk, maar ik zou er niet per se een willen. Een huis zonder kat daarentegen … nee, ik zou niet zonder kat kunnen denk ik.
Neem je vaak tijd voor jezelf?
Ja, eigenlijk elke dag wel. Dat heb ik ook nodig om goed te functioneren.
Wil je alles verklaren?
Nee, want sommige dingen zijn denk ik niet te verklaren. Al zou ik het wel willen, maar niet tegen elke prijs. Soms is het misschien ook fijner om dat niet altijd te willen, om bij sommige dingen een beetje je fantasie te gebruiken.
Wanneer heb je voor het laatst je angst opzij gezet?
De keer dat ik naar het concert van Kodaline ging. Ik had de aanslagen in Parijs nog best wel in mijn geheugen toen ik naar het concert ging en dus ging ik er met een beetje angst heen. In mijn hoofd had ik wel zoiets van: ‘Als er iets gebeurt, dan is dat om een reden.’ Godzijdank ging alles goed en is er niets gebeurd, ik ben niet eens van de trap gevallen en naar beneden gestuiterd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: