Vragen van Flow #43

Vragen van Flow #43

Bestaat vriendschap op het eerste gezicht?
Ik denk dat het zeker bestaat. Met sommige mensen heb je meteen zo’n klik dat het lijkt of je elkaar al twintig jaar kent in plaats van twee uur. En als ‘liefde op het eerste gezicht’ wel bestaat, waarom dan geen vriendschap? Dat is ook een soort liefde, maar dan op een andere manier. Soms weet je gewoon meteen of je iemand wel of niet leuk vindt.

Duw je mensen in hokjes?
Ik zou graag zeggen dat ik het niet deed, maar helaas: ik duw mensen in hokjes. En best vaak ook. Ik schaam me er een beetje voor, want ik wilde dat ik een onbevangen persoon was, iemand die het niet deed. Maar misschien kan dat niet als mens, denken wel allemaal uiteindelijk in hokjes.

Wanneer was je het allergelukkigst?
Pff, lastig om te zeggen. Meestal ben ik bij een goed concert sowieso wel gelukkig. Voor nu zou ik dus Pinkpop zeggen en dan vooral bij de concerten van Bring Me The Horizon en All Time Low. Maar of ik toen allergelukkigst was, weet ik ook niet. Ik heb er in elk geval wel een hele goede tijd gehad, dat weet ik wel. Maar bijvoorbeeld ook met het ontbijten vond ik het supergezellig.

Hoe ga je om met stress?
Ik word heel druk, tegen het hysterische af. In mijn hoofd wordt het dan ook heel erg druk en er voelt dan geen normaal gesprek meer met me te voeren. Ik maak overal lijstjes en ik hou niet meer op met ratelen. Niet dat het een goede manier is om om te gaan met stress, dat dan niet.

Was je gelukkig als puber?
Ja, ik denk het op zekere hoogte wel. Ik was altijd jaloers op van die pubers in van die typische Amerikaanse films met hun slaapfeestjes en het uitgaan, want dat had ik niet. Als puber ging ik bijvoorbeeld ook nooit uit. Maar ik vond het toen ook nooit leuk. Nu vind ik het waarschijnlijk leuker dan toen, al denk ik elke keer na het uitgaan: dit was leuker in mijn hoofd dan in het echte leven.

En dit was nummer 43 alweer van de vragen. Wow! Het gaat toch best hard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge