Vragen van Flow #45

Vragen van Flow #45

Welke jeugdfilm zou je kinderen aanraden?
Ik denk toch Harry Potter en dan de hele serie. Al kan ik me voorstellen dat alleen de eerste paar geschikt zijn voor kinderen. Maar ik vind die films zo goed. Niet alleen omdat ze zo goed bij het verhaal gebleven zijn, maar ook omdat de films grappig zijn, de acteurs echt supergoed gecast en getalenteerd zijn. En ik vind het gewoon toffe films.

Blijf je tot het laatste op feestjes?
Ik blijf vaak wel lang hangen, omdat ik het soms lastig vind om eerder weg te gaan. Dan ben ik bang om dingen te missen, ook al valt dat misschien wel mee en wordt het daarna saai. Ik ga alleen eerder als ik er echt niets aan vind, anders blijf ik.

Welk nummer heb je de laatste tijd grijsgedraaid?
Can you feel my heart? van Bring Me The Horizon. Geen idee waarom ik dat nummer ineens zo goed vind, maar dat staat hier de laatste tijd nogal eens aan. Ik vind het gewoon een tof nummer.
Daarnaast heb ik A.M. van One Direction nogal eens gedraaid afgelopen tijd, omdat het op de een of andere manier in mijn hoofd blijft hangen. Dat vind ik heel irritant, maar ja. Daarom heb ik geprobeerd om het uit mijn hoofd te krijgen door het nogal eens te draaien. Dat is niet helemaal gelukt trouwens.

Waar pieker je vaak over?
Over de toekomst, over hoe het toch moet in een wereld waar alleen maar haat lijkt te zijn de laatste tijd. Waar alleen maar aanslagen gepleegd worden de laatste tijd. En over hoe het moet in mijn leven, hoe mijn toekomst gaat zijn.

Is elke relatie te redden?
Nee, soms is een relatie gewoon over en moet je het laten gaan. Soms is laten gaan het beste en niet blijven proberen. Dus nee, ik denk niet dat elke relatie te redden is. Soms is laten gaan ook gewoon beter voor iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: