Vragen van Flow #52

Vragen van Flow #52

En weer een nieuwe Vragen van Flow met luipaarden, zandtafels en leugens. Ik vond het weer leuk om in te vullen.

Als alles mogelijk was; welk dier zou je willen hebben als huisdier?
Ik zou dan graag een luipaard als huisdier willen hebben, omdat ik luipaarden echt geweldig mooie beesten vind. Of een olifant die op balkon kon staan.

Wat herinner je je nog van de kleuterschool?
Heel veel niet meer, maar ik weet dat er een zandtafel was en ik de grootste fan van die tafel. Voor mij geen poppenhoek. Nee, ik vond het altijd heerlijk om in het zand te wroeten. Ook weet ik nog dat er een blauwgeel huisje was, bovenop het dak van een schuur waar we alleen met een ladder in konden. Waarschijnlijk zou zo’n hoog huisje nu niet veilig meer zijn, maar toen mocht dat nog gewoon. En we gingen regelmatig in schoolpauzes slakken vangen (iehl).

Ben je blij dat je ergens van af bent?
Om in het schoolthema te blijven: ik ben heel blij dat ik van gym en wiskunde af ben, want dat vond ik altijd afschuwelijk. Gym kon ik gewoon niet en wiskunde snapte ik nooit een bal van. Techniek mis ik trouwens ook niet zo, dat vond ik ook niet heel leuk.

Wat denk je ‘s ochtends als eerste?
Mag ik nog een uur blijven slapen? Is het nou alweer ochtend? Mijn droom was net zo leuk en ik wil graag verder dromen. De laatste tijd haal ik de dagen ook nogal eens door de war, dus dan denk ik dat het zondag is, maar dan is het woensdag. Een beetje jammer, haha.

Mag je liegen om iemand te beschermen?
Ja, vind ik wel. Ligt er wel aan hoe erg iemand beschermd moet worden. Als het levensbedreigend is, dan zeker. En het ligt er ook maar net aan hoe groot de leugen is. Als die niet gigantisch is, dan moet het kunnen. Maar ik zal niet klakkeloos voor iemand gaan liegen. Sommige dingen zijn nu eenmaal belangrijker dan liegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: