Vragen van Flow #53

Vragen van Flow #53

Nummer 53 alweer met vragen over mezelf, over hoe ik tegen dingen aankijk en wat ik bijvoorbeeld niet leuk vind aan mezelf.

Welke kledingtrend van vroeger vind je nu lachwekkend?
Wijde pijpen, naveltruitjes (die nu crop tops heten), tuinbroeken. Vroeger vond ik tuinbroeken geweldig, maar nu zou ik er echt niet meer in willen lopen.

Hoe rijk zou je willen zijn?
Ik zou rijk genoeg willen zijn om comfortabel te kunnen leven, om mijn dromen te kunnen verwezenlijken, om te kunnen kopen wat je wilt en bijvoorbeeld een doel te kunnen steunen. Dus ik weet niet goed hoe rijk dat zou zijn. Ik weet ook niet goed of ik het in cijfers uit kan drukken. Ik denk dat ik uiteindelijk heel ongelukkig zou worden als ik bijvoorbeeld nooit meer zou hoeven sparen voor iets. Dan heb je ook geen doel meer waarvoor je spaart bijvoorbeeld. 

Is elke dag een nieuw begin?
Ik probeer wel om zo te leven, dat elke dag weer een nieuw begin is en dat er magische dingen kunnen gebeuren. Nieuwe dingen en nieuwe gebeurtenissen die de dag ervoor niet geweest zijn. Ook omdat elke dag anders is, omdat er geeneen dag exact hetzelfde verloopt. Zelfs niet als je terug in de tijd zou reizen, dan nog zou zo’n dag anders zijn. 

Zing je altijd mee in de auto?
Ik zit niet vaak in de auto, maar als dat zo is, dan meestal wel. Of het moet bij iemand zijn die ik niet goed ken, dan zal ik het ook niet snel doen. Ik zing vooral als ik me op mijn gemak voel. En bovendien vinden sommige mensen het vervelend en ik vind het dan nogal aardig om te gaan zitten zingen. 

Welke eigenschap vind je niet mooi aan jezelf?
Dat ik behoorlijk ongeduldig ben. Dat is nogal lastig en zit me vaak ook in de weg. Ook ben ik soms een beetje jaloers en dat vind ik vervelend. Ook geen mooie eigenschap trouwens. Ik zou willen dat ik iemand was die iedereen alles gunde en dat ik heel veel geduld had. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge