Vragen van Flow #100

Vragen van Flow #100

Weer een nieuwe Vragen van Flow die voor mijn doen redelijk kort is, maar ik had gewoon niet veel meer te melden op de vragen. 

Wat had je anders moeten doen in je liefdesleven?
Ik denk niets. Ik heb nergens echt spijt van op dat gebied, dus dat is goed, denk ik. Ik zou niet weten wat ik anders had moeten doen.

Wat doe je het liefst op een avondje uit?
Naar concerten gaan. I <3 concerten. Sinds 2015 ga ik heel vaak. Toen heb ik het een beetje ontdekt. In het begin vond ik het heel raar om alleen te gaan, maar inmiddels vind ik er niets geks meer aan. De enige nadelen zijn dat mensen je plek niet bezet kunnen houden en voor het concert waar je niet echt tegen iemand kan kletsen. In elk geval: ik ga niet zo gauw tegen wildvreemden praten. Soms wel jammer.

Heb je ooit de wet overtreden?
Jup. En dat is dus wel iets waar ik spijt van heb en dat ik nu anders zou doen, maar gedane zaken nemen geen keer en ik kan er nu niets meer aan veranderen.

Kloppen de karaktereigenschappen van je sterrenbeeld?
Deels, maar ik ben bijvoorbeeld niet verstandig met geld. Ik heb best wel een gaatje in mijn hand en dat is nu niet bepaald verstandig omgaan met geld. Maar ik ben eigenwijs en dat klopt dan wel weer met mijn sterrenbeeld. Maar ik geloof niet zo in sterrenbeelden eigenlijk, omdat ze nooit helemaal op iedereen slaan die in een bepaalde periode geboren zijn. Dat kan ook niet. Wil niet zeggen dat ik het niet interessant vind, want dat vind ik dan wel weer.

Welk gerecht schotel je je gast vaak voor?
Pasta vind ik altijd wel lekker en dat is eigenlijk ook het enige dat ik redelijk kan maken, dus ik zou hiervoor kiezen. Of misschien satekruiden, gehakt en sperziebonen (al ziet dat er een beetje uit als diarree met takjes. Eet smakelijk ;-)).

En dat was nummer 100 alweer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge