Vragen van Flow #111

Vragen van Flow #111

Weer een vijftal nieuwe vragen uit de Flow-lijst. Totnutoe vind ik dat ik het goed volhou, want beantwoord ze altijd netjes en dat doe ik al even. Ik heb overigens het idee dat veel mensen ermee gestopt zijn.

Soms twijfel ik weleens of ik de hele lijst naar mijn persoonlijke blog moet verhuizen, maar dan moet ik 111 blogposts gaan verhuizen en daar heb ik eerlijk gezegd ook niet echt zin in. Misschien als ik heel veel tijd over heb. 

Hoe geduldig ben je?
Ik ben niet zo heel geduldig. Ik merk wel dat ik wel geduldiger word naarmate ik ouder word, maar nog steeds is het niet mijn favoriete ding in de wereld. Zo had ik het liefste al drie keer Ongetemd gepubliceerd als het aan mij lag. Maar gelukkig kan ik mezelf dan nog wel tegenhouden, want ik weet dat het voor een goede zaak is om hiermee mijn ongeduld in te dammen. Maar het is niet makkelijk en dat zal het waarschijnlijk ook nooit worden voor iemand die gewoon geen geduldig persoon is.

Wie is jouw gevallen held?
Ik doe niet aan helden, dus niemand

Staan er foto’s op je telefoon waarmee je chantabel bent?
Nee, tenzij je me graag wil chanteren met mijn boeken- of kattenfoto’s waar het merendeel van mijn bibliotheek uit bestaat. Maar ik denk dat niemand daar een poging mee gaat doen om te chanteren. Zou ook vrij nutteloos zijn. Ik denk dat ik een lastig chanteerbare persoon ben, want volgens mij heb ik wat dat betreft weinig leugens of geheimen die absoluut niet uit mogen komen.

Wie van je vrienden ken je het langst?
De vrienden die ik nu heb, ken ik ongeveer allemaal even lang. Ze zijn allemaal rond dezelfde tijd vrienden geworden, dus dat is nogal lastig om te zeggen wie ik het langste ken. Niemand denk ik voor nu.

Mediteer je graag?
Nee. Ik heb weleens een poging gedaan en heel af en toe vind ik het ook wel fijn, maar meestal vergeet ik het simpelweg. Ik denk dat het trouwens geen slecht idee zou zijn om het vaker te doen, bijvoorbeeld als mijn hoofd erg vol zit. Ik heb van die dagen dat dat het geval is en dat ik daar erg druk van word, dus dan zou het fijn zijn. Maar verder vind ik het niet zo fijn.

En dit was hem weer 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge