Vragen van Flow #113

Vragen van Flow #113

En deze week weer een nieuwe met 5 verse vragen. Dit keer allemaal iets luchtiger dan sommige keren. Blijkbaar zetten ze soms een heel stel luchtige vragen onder elkaar

Heb je ooit de wet overtreden?
Jup, en ik ben er niet echt trots op. Vandaag de dag denk ik vooral ook: waarom? Hoe dom was ik? Maar goed, sommige dingen kun je niet meer veranderen en ik heb het daarna nooit meer gedaan. Overigens was het niet levensbedreigend ernstig ofzo, zo erg nou ook weer niet.
Kloppen de karaktereigenschappen van je sterrenbeeld?
Niet echt. Ik zou gierig moeten zijn als Steenbok, maar ik ben helemaal niet gierig. Eigenwijs en zwartgallig, die kloppen dan weer wel. Een deel klopt wel, een deel klopt niet. Misschien heb ik meer met mijn antecedent, al heb ik geen idee wat die is. Ik heb wel geprobeerd om dat uit te rekenen, maar cijfers en ik is geen goede combinatie, lol.

Haal je alles uit een dag?
Nee, vaak niet. Sowieso omdat ik in de middag meestal inkak en ik dan niet veel doe. Ik probeer het wel en soms lukt het ook wel, maar niet vaak genoeg om het echt productief ‘en alles uit de dag’ te noemen. Ik vraag me weleens af hoe je dat doet. Is het plannen of is er een ander geheim? Vertel het me!

Hoeveel tv-series volg je?
Op dit moment alleen Soof en De Luizenmoeder. O, en een soort van Riverdale, maar ik wacht tot het hele seizoen op Netflix staat zodat ik een keer door kan kijken. Ik heb nu ook geen Netflix om die reden, want verder kijk ik zo weinig. Ik vind series altijd wel leuk, maar ben vrij gauw verveeld. Misschien omdat ik de aandachtsspanne heb van een fruitvlieg.

Waarin wil je altijd kind blijven?
Mijn fantasie. Ik hoop dat ik altijd de fantasie van een kind hou en soms ook wel een beetje de verwondering. En het enthousiasme dat kinderen hebben als ze bijvoorbeeld met de trein reizen. Ik vind de trein ook nog altijd leuk, al ben ik er zo vaak mee gereisd dat het eigenlijk niet eens meer bijzonder zou moeten zijn.

En dit was het voor deze week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge