Vragen van Flow #12

Vragen van Flow #12

Vragen van Flow

Wanneer heb je voor het laatst iets voor het eerst gedaan?

Dit jaar heb ik best veel dingen voor het eerst gedaan. Wat dit jaar voor mij echt een legendarisch moment was, was Pinkpop. Dit jaar was ik voor het eerst op Pinkpop en ik krijg nog steeds kippenvel als ik eraan denk hoe iedereen mee schreeuwde met de nummers van Muse. Prachtig <3

Ook ging ik dit jaar voor het eerst in mijn eentje naar een concert, maar als ik niet naar Pinkpop gegaan was, zou ik dat zeker niet gedurfd hebben.

Wat doe je ‘s ochtends als eerste?
Ik denk dat ‘mijn telefoon pakken’ hier het enige goede antwoord is, want dat doe ik. Soms lees ik eerst mijn berichten en kijk ik wat gemist heb, maar net zo vaak begin ik de dag met een potje candy crushen.

Had je liever anders willen heten?
Ja! Ik vind mijn naam vreselijk. Nou ja, nee, dat is niet helemaal waar. Ik vind mijn verhaal niet vreselijk, maar hij past niet bij me. Met Liz als afkorting kan ik leven, maar ook daar ben ik niet echt tevreden mee. Niet dat ik weet hoe ik zou willen heten. Vroeger wilde ik Roos heten en later Laura, maar daar zou ik nu ook niet echt meer voor kiezen.

Waar bestaat je ontbijt uit?
Als ik ontbijt, is het meestal yoghurt. Iets anders krijg ik ‘s morgens eigenlijk niet echt naar binnen. Maar meestal ontbijt ik niet. Oeps. En ja, ik weet dat dat heel slecht is.

Om welke grappen kun je heel hard lachen?
Dat ligt aan mijn bui. Soms om grappen die eigenlijk net iets te grof zijn. Maar ook om grapjes die heerlijk droog en sarcastisch zijn. Of om de dingen die door Rumag, Vesar, Darum en al die andere sites gepost worden. En soms kan ik ook hard lachen om De Speld. Kortomo: het wisselt heel erg.

Volgende week weer een nieuwe ^-^ Of nee, eigenlijk zou ik moeten zeggen: volgend jaar een nieuwe. Want dit is de laatste dag van dit jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: