Vragen van Flow #128

Vragen van Flow #128

Een nieuwe week, dus dat betekent vijf nieuwe vragen. In tegenstelling tot vorige week, heb ik deze week niet het idee dat ik ze al eens eerder beantwoord heb. Maar soms gaan al die vragen ook wel een beetje op elkaar lijken.

Wat doe je anders dan je ouders?
Sowieso ben ik op mijn 32ste niet getrouwd, niet zwanger en ga ik over twee jaar niet scheiden. Althans: dat is niet de bedoeling. Niets van dit alles. Verder haal ik op een zondag bijvoorbeeld rustig een stofzuiger door het huis (mijn moeder niet) en doe ik het liefste zo snel mogelijk de afwas in plaats van alles aan te laten koken.

Waar krijg je energie van?
Leuke blogs schrijven en me erin verdiepen zoals bijvoorbeeld hoe je een verhaal schrijft. Ik vind het heerlijk om van die lange artikelen te tikken en waarvoor ik dingen moet zoeken. Niet teveel zoeken, maar precies genoeg. Echte research van dagen vind ik dan weer niet leuk. Daarnaast van schrijven (als het goed gaat, dus niet altijd) en concerten bezoeken/muziek. Aan de ene kant ben ik na een concert echt kapot met al die prikkels, maar aan de andere kant krijg ik er energie van. Best lastig die combinatie, want zie daar maar eens een middenweg in te vinden.

Was je gelukkig als puber?
Blijkbaar was ik als tiener nogal zwartgallig. Althans: volgens een of andere vragenlijst. Wat vreemd is, is dat ik niet het idee had dat ik bijzonder ongelukkig was. Ja, ik voelde me soms wel ongelukkig omdat ik anders was dan anderen en dingen niet kon die andere mensen wel konden, maar verder had ik niet echt het idee dat ik ongelukkig was. Ik was gewoon raar. En soms zat ik wel in de knoop met mezelf, zoals in die zomers dat ik weigerde om een T-shirt aan te trekken en gewoon in een trui liep. Maar dat heeft toch elke tiener?

Wanneer heb je voor het laatst een nacht doorgehaald?
Eh… jaren geleden met oud en nieuw een keer, al ben ik toen overdag in slaap gevallen.

Waar dagdroom je graag over?
Over dat ik een huis uit de jaren dertig bezit in een laan waar het barst van de bomen en heb ik een boekhandel (of ik werk er). Of ik heb een koffietentje. Of ik heb een heleboel bestsellers op mijn naam staan en werk vanuit het tuinhuis. Opties genoeg, haha.

En dit was het weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: