Vragen van Flow #130

Vragen van Flow #130

Weer vijf nieuwe vragen voor deze week 😀

Hoe ga je om met stress?
Meestal flip ik helemaal en weet ik niet goed waar ik moet beginnen. Dan zie ik ook niet meer waar ik moet beginnen en wat het meest handig is om daarmee te beginnen. Ik probeer stress dan ook altijd te vermijden, want met stress loop ik vast en zie ik niets meer.

Doe je je weleens anders voor dan je bent?
Nee, denk ik niet. Ik kan me niet herinneren dat ik me echt heel anders voordoe. Volgens mij kan ik dat ook helemaal niet. Ik vind het heel moeilijk om me anders voor te doen, omdat ik zo niet ben. Ik houd niet van mensen die nep zijn of nep doen en ik heb dat vaak ook wel door. Dan denk ik; Hm, jaja, het zal wel. Ik probeer ten alle tijden om mezelf te blijven en niet nep te worden.

Waarin lijk je op je vader?
Misschien dat ik van muziek houd? Schijnt hij ook van te houden. Ik moet zeggen dat ik hem al ruim twintig jaar niet gezien heb, dus wat ik weet, is tweede- en derdehands. Ik weet niet hoe het echt is, want toen ik nog wel naar hem ging, was ik nog vrij jong. En die dingen heb ik dus ook niet echt onthouden.

Kun je geluk afdwingen?
Nee, denk ik niet. Of nou ja: niet helemaal. Er zijn natuurlijk dingen die je kunt doen waardoor je gelukkiger wordt, maar ik denk dat je echt geluk niet af kan dwingen en zeker niet met van die flauwe quotes over happiness. Daar geloof ik niet in. Het is een combinatie van verschillende dingen zoals je situatie, maar ook je karakter.

Wat voor type ruziemaker ben je?
Ik denk dat ik iemand ben die gauw op de man speelt en dingen boven haal die allang afgesloten zijn. Ik ontplof vrij snel.

Ik vond deze vragen een mooie combinatie van serieus en wat luchtiger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: