Vragen van Flow #132

Vragen van Flow #132

Het is weer vrijdag, dus dat betekent dat er weer een nieuwe, kakelverse Vragen van flow klaarstaat. Veel plezier ervan en drink een kopje thee erbij ofzo? Of een glas water, dat is ook helemaal prima.

Duw je mensen in hokjes?
Ik wil het niet, maar stiekem doe ik het wel en ik denk ook dat het menseigen is, dat iedereen dat doet. Misschien wil je het niet, maar bij bepaalde woorden denk je algauw: ah, zo iemand. Die kan mooi in het paarse hokje bij de andere mensen die hetzelfde zijn. Soms voelt het ook wel als iets rustgevends ofzo, al zijn hokjes helemaal niet leuk en fijn.

Van welk geluid hou je?
Het zachte tikken van de regen op mijn zolderraam. Het moet niet te hard zijn, want dat vind ik vervelend. Soms gaat het dus zo tekeer dat ik mijn muziek niet eens meer hoor en dat is me toch echt te hard, want ik wil wel graag muziek kunnen horen. Of het zachte geluid van stemmen in een koffietentje ofzo met de geur van taartjes en koffiebonen. Hmmm.

Wanneer was je het allergelukkigst?
Op alle dagen waar geen eind aan leek te komen. Dat waren niet per se dagen waarop ik veel deed, maar gewoon beetje zwemmen of muziek luisteren op een festival. Van die dagen waarop je volmaakt gelukkig bent en niets of niemand je van slag brengt, zelfs geen rotopmerkingen.

Met wie ben je graag samen?
Sowieso met mensen met wie ik weet dat ik een leuke dag ga hebben of dat we een klik zijn. Dat zijn meestal vrienden, want anders waren ze mijn vrienden niet, haha. Ik zal niet alle namen noemen.

Wil je alles verklaren?
Nee, want ik weet dat er genoeg simpelweg niet te verklaren valt. Was het maar zo, dat zou een hoop vragen schelen. Maar ik denk dat sommige dingen gewoon zijn zoals ze zijn, dat sommige dingen niet verklaard kunnen worden en ergens is dat ook wel mooi, is dat de magie van dingen. Soms is het fijner om iets niet te weten dan alles te weten.

En dit was hem weer voor deze week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge