Vragen van Flow #168

Vragen van Flow #168

Het is weer vrijdag, dus dat betekent weer een nieuwe vragen van Flow met tien kersverse vragen over mij als persoon en over dingen die ik wel of juist niet leuk vind.

Voor wie heb je het laatst ballonnen opgeblazen?
Ik heb dus echt geen idee wanneer dat voor het laatst geweest is, laat staan voor ik het voor het laatst gedaan heb. Ik gok voor mijn moeder, maar om eerlijk te zijn weet ik niet of dit klopt, haha.

Hoe zouden anderen jouw huis omschrijven?
Vreemd en bijzonder. Of misschien gewoon een beetje raar. En sowieso ook best onzichtbaar, want mensen vinden dat vaak.

Met wie haal je het liefst herinneringen op?
Ligt er maar net aan wat de herinneringen zijn. De mensen die nu in mijn leven zijn, zijn er niet allemaal altijd geweest. Dus dan valt er weinig op te halen uit mijn kindertijd bij mensen die ik pas een paar jaar ken.

Hoeveel uur per dag breng je achter een scherm door?
Minstens zes uur en dat is buiten mijn werk – daar gebruik ik natuurlijk geen scherm.

Verzwijg je weleens aankopen voor je partner?
Nu heb ik dus geen partner, maar in het verleden zal ik het vast weleens gedaan hebben. Het scheelt dat we ieder gewoon ons eigen geld hadden en geen verantwoording aan elkaar schuldig waren.

Wie of wat gebruik je vaak als excuus om iets niet te hoeven doen?
Als ik echt een excuus moet gebruiken: tijd. Ik roep weleens dat ik geen tijd heb als ik eigenlijk geen zin heb. Maar het gebeurt niet zo vaak. Of geld, nog zo 1.

Ga je graag naar de bioscoop?
Jawel. Nu wat minder, maar toen ik een abonnement had, ging ik minstens naar een film per week. Ik vond het altijd heerlijk om heen te gaan, maar ik vond het gewoon te duur worden.

Hoe ruimdenkend ben je?
Ik dacht dat ik best ruimdenkend was, maar soms betrap ik mezelf op dingen die toch niet zo ruimdenkend zijn en dan denk ik wel: oei, ik ben misschien toch minder ruimdenkend dan ik dacht.

Wat probeer je uit angst te vermijden?
Vliegen, want ik ben doodsbang voor vliegen, ook al heb ik het nog nooit gedaan. Hier gaat Pippi’s quote (‘ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’) niet op.

Wat is je laatste onschuldige obsessie?
Zoveel mogelijk sparen.

En dat waren er alweer tien voor deze week! Dit keer waren het niet echt diepgaande vragen, ook al vond ik sommige nog best lastig, haha. Volgende week tien nieuwe.

Eén gedachte over “Vragen van Flow #168

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: