Vragen van Flow #173

Vragen van Flow #173

Het is weer vrijdag, dus dat betekent tien nieuwe vragen die ik deze week bespreek. De vraag of ik romantisch ben komt aan bod, maar bijvoorbeeld ook wat ik tegen mijn jongere ik zou willen zeggen. Kortom: de dingen die je echt moet weten van mij (lol, nee niet echt, want zo boeiend ben ik niet).

Ben je romantisch?
Nee, verre van. Ik heb ook niet zoveel met romantiek. In boeken is het leuk,  maar niet in het echte leven. Al hoef ik in een boek ook geen mannelijk personage dat rozenblaadjes over het bed van zijn geliefde strooit en de hele gang vol kaarsjes zet. Doe mij maar een kluns van een jongen die een lelijk, maar goedbedoeld sieraad koopt. In boeken dan.
Wat zou je tegen je jongere ik willen zeggen?
Dat alles goed komt. Dat er hindernissen overwonnen moeten worden, maar dat het uiteindelijk beter wordt. En dat ik het waard ben om mezelf net zoveel te voelen als ieder ander.
Wat doe je met gekregen souvenirs?
Bewaren. Tenzij ze afschuwelijk zijn, dan belanden ze ergens ver weg op de zolder. Maar ik krijg gelukkig weinig souvenirs, dus dat probleem heb ik niet zo. 
Van wie heb je onlangs afscheid moeten nemen?
Ik zou het niet weten.
Ben je (of zou je) een jongens- of een meisjesmoeder zijn?
Ik zou meer een jongensmoeder zijn, denk ik. Ik denk dat ik van meisjes al snel teveel irritatie zou krijgen en me zou ergeren aan het gekrijs. 
Heb je weleens eigen ansichtkaarten gemaakt?
Als kind deed ik dat en dan verkocht ik ze. Stiekem schaam ik me dood dat ik dat ooit deed, haha. Ze waren nog lelijk ook. 
Hoe zou je familie jou omschrijven?
Ik denk als raar en niet gezellig. 
Waar zoek je je kleding op uit?
Of het lekker zit en lang genoeg is, dat is een vereiste. En dat het van een donkere kleur is, want ik houd niet van al te gekleurde kleding. Maar vooral de stof moet fijn zijn, dat is voor mij het belangrijkste. 
Welke eigenschap vind je niet mooi aan jezelf?
Dat ik soms best wel jaloers kan zijn. Ik doe mijn best, maar helaas ben ik maar een mens en lukt het niet altijd. En ik ben absoluut te gulzig. 
Welk gerecht zou je elke dag willen eten?
Niets, want op een bepaald moment is dat echt niet meer lekker, omdat je het zat bent. En dat zou zonde zijn. Maar dingen als risotto en pasta zou ik wel regelmatig kunnen eten. Ik denk ook best dat ik in Italië zou kunnen overleven. 

 

En dit waren weer tien vragen. Zijn jullie romantische zielen of vinden jullie het ook niet zo boeiend, net als ik?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: