Vragen van Flow #177

Vragen van Flow #177

Nieuwe week, nieuwe vragen. En off we go!

Wat wordt je eerstvolgende project?
Op het moment dat ik dit schrijf, is het project hopelijk al live gegaan. En zo niet, dan hebben jullie een primeur. Maar ik hoop mijn webshop aan te pakken en helemaal te vernieuwen. Dat is een flink project. Waar ik nu zit, daar zitten haken en ogen aan. Om te beginnen is het limiet van aantal producten in de gratis versie 25. Nu red ik dat nog wel, maar straks niet meer.

Doe je vaak meerdere dingen tegelijkertijd?
Ja, te vaak. Vooral als mijn hoofd erg druk is, heb ik de neiging om te verzuipen in alles en dus meerdere dingen te doen. Terwijl ik me op die momenten beter op 1 ding kan focussen.

Wat zit je nog steeds dwars?
Zoveel dingen. Dingen die gezegd zijn en zo nu en dan boven komen drijven. Dat zijn veelal de kwetsende dingen.

Vind je het leuk als mensen naar je kijken?
Nee! Dat vind ik echt afschuwelijk. Ik hou er ook helemaal niet van om de leiding te nemen. Vreselijk, haha.

Wat wil je nog heel graag?
Sowieso nog heel veel boeken schrijven en uitgeven. Verder wil ik graag een aparte werkplek. Maar verder zou ik zo niet weten om eerlijk te zijn.

Wat was de meest bijzondere uitnodiging die je ooit kreeg?
Ik vond het wel heel bijzonder toen ik een van de gelukkigen was die Leigh Bardugo mocht ontmoeten in een kleine groep. Jammer alleen dat ik een beetje dichtsloeg.

Hoe zullen je vrienden je beschrijven?
Rustig, gereserveerd, eerlijk, ‘zij die rare schoenen heeft’, druktemaker om niets. Ik denk dat deze dingen aardig in de beurt komen.

Wie heeft je het meeste pijn gedaan in het leven?
Pff, verschillende mensen in verschillende fases van mijn leven. Ik kan niet specifiek zeggen dat het een iemand geweest is, meer verschillende mensen.

Wat was het keerpunt in je leven?
Goede vraag, maar ik zou zo geen antwoord hebben, want ik weet het niet goed. Misschien heb ik dat keerpunt gewoon nog niet gehad.

Geloof je dat mensen de toekomst kunnen voorspellen?
Ik geloof dat mensen wel vaag iets kunnen zien, maar niet een heel gedetailleerde toekomst. Sommige mensen zullen ontvankelijker zijn, maar echt de toekomst? Nee, want ik denk dat het leven daarvoor te onzeker is.

Dit waren weer tien vragen uit het boekje van Flow!

Geloof jij in toekomstvoorspellers?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: