Vragen van Flow #179

Vragen van Flow #179

Het is weer vrijdag, dus dat betekent dat er ook deze week tien nieuwe vragen zijn. Vandaag is mijn vakantie begonnen, heerlijk!

Hoe besluit je of je iemand aardig vindt of niet niet?
Vaak is het een onderbuikgevoel. Het is niet echt specifiek iets waardoor ik iemand wel of niet aardig vind. Hoe ze met andere mensen omgaan, is bijvoorbeeld wel een graadmeter, maar verder niet echt.

Wat gaat er te langzaam?
Soms gaat de tijd te langzaam (en soms te snel). Vooral als ik me verveel duurt het eeuwen.

Welk nummer wil je dat er gedraaid wordt op je begrafenis?
Pff, lastige. Maar ik denk dat Drown van Bring Me The Horizon wel een hele mooie is. Vroeger wilde ik ook altijd Pure Morning van Placebo, ook een van mijn favorieten. Nu draai ik hem nog zelden overigens.

Wat was je laatste goede daad?
Ik zag ergens sleutels in de voordeur zitten en omdat ik weet dat er oude mensen wonen, belde ik even aan of het de bedoeling was. Bleek niet zo te zijn en die mevrouw was me erg dankbaar.

Zie je de mensen die in je top tien staan elke week?
Nee, absoluut niet. Zou misschien ook niet leuk zijn. Sommige periodes zie ik ze overigens wel vaker dan andere momenten.

Wat was de beste beslissing van het afgelopen jaar?
Om iets meer schijt te hebben aan de wereld en meer mijn eigen koers te varen. Totnutoe gaat het best oké. En om vaker te zeggen wat ik denk, maar dan niet op een beledigende manier. En om meer voor mezelf op te komen.

Wat is het leukste concert waar je bent geweest?
Sowieso alles van All Time Low. Maar Causes vond ik ook leuk, omdat dat zo intiem was, want een hele kleine zaal. Kensington in Tivoli|Vredenburg. Bring Me The Horizon. 5 Seconds of Summer in de AFAS.

Wat is je favoriete beloning voor hard werk?
Eten meestal. En een kop thee. Love thee.

Heb je weleens iemand aan het huilen gemaakt?
Vast wel. Maar ik hoop wel dat het was op een goede manier, haha. Ik houd er niet van als ik iemand zo beledig dat hij/zij zo gekwetst is dat de persoon gaat huilen.

Ga je voor kwaliteit of kwantiteit?
Mag het van allebei een beetje zijn?

En dit waren weer de tien vragen van deze week. Heb jij weleens iemand aan het huilen gemaakt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: