Vragen van Flow #182

Vragen van Flow #182

Vandaag is het vrijdag en dat betekent dus dat ik tien kakelverse vragen heb beantwoord!

Wanneer is de wereld op haar mooist?
Ik vind het altijd toch wel een magisch moment als de zon opkomt of ondergaat. Dat er weer tijd verstreken is en het dag/avond wordt. Voor de ochtend betekent het een nieuw begin, voor de avond dat er weer een dag voorbij is.

Waar kwam je pas onlangs achter?
Dat ik soms best blond ben, haha. Ik heb al jaren twee computers, maar iemand kwam met het luminieuze idee om geen twee computers meer te kopen, maar een extern scherm voor de laptop. Duh. Dat had ik zelf ook wel kunnen bedenken. Zo dom.

Hou je van verkleedfeestjes?
Nee, haha. Wel steeds meer en meer, maar ik vind het niet prettig als ik met de vermomming in het openbaar vervoer moet. Maar ik begin er steeds vaker schijt aan te hebben.

Hoe snel wijk je van de geijkte paden af?
Niet echt snel, denk ik. Ik weet niet? Soms doe ik dingen wel helemaal op mijn eigen manier en anders.

Wat is het beste gevoel ter wereld?
Inspiratie hebben en dat voelen tot in de puntjes van je tenen. Dat is het beste gevoel ter wereld. Voelt voor mij of ik leef.

Wat doe je meestal om drie uur ‘s middags?
Vijf van de zeven dagen: werken.

Met welke beroemdheid zou je goed kunnen opschieten?
Ik denk met Jennifer Lawrence. Ik denk dat zij heel leuk en down to earth is. Hoop ik tenminste.

Wat zou je serveren op een high tea?
Taartjes, alleen maar taartjes in alle vormen en maten en kleuren. En koekjes. En twintig soorten thee. Geen sandwiches enzo, dat vind ik niet lekker bij thee, haha.

Wat kun je morgen ook nog prima doen?
Bloggen. Lezen. Schrijven. En toch doe ik het nu of ga ik het nog doen. O, en stofzuigen, maar dat doe ik wel echt morgen.

Wat doet een wandeling door de natuur met je?
Ik word er vaak heel zen en opgeladen van. Niet dat ik vaak wandel, maar oké. Ik ontprikkel er wel altijd lekker van. Zou ik eigenlijk vaker moeten doen, maar stiekem ben ik altijd een beetje bang dat ik verdwaal.

En dit waren ze alweer! Dit keer vrij luchtige vragen zoals je ziet, maar dat moet ook kunnen. En: wat kun jij prima morgen nog doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: