Vragen van Flow #35

Vragen van Flow #35

Vragen van Flow

Verkies weleens je werk boven de liefde?
Nu is het antwoord makkelijk, want er is geen liefde, dus nee. Maar mijn werk is nou ook niet het soort werk dat je boven iets kunt verkiezen. Als schrijven mijn werk zou zijn, dan zou het antwoord waarschijnlijk anders zijn en zou ik ja zeggen. 

Waarvoor ben je je ouders  moeder dankbaar?
Pff, dat is een lastige. Maar ik denk toch voor het feit dat ik netjes opgevoed ben, dat ik geleerd heb om ‘u’ tegen ouderen te zeggen. Respect hebben voor anderen, daar ben ik mijn moeder dankbaar voor.

Ben je weleens het onderwerp geweest van een roddel?
Niet voor zover ik weet. Het onderwerp van gesprek ben ik weleens geweest online toen ik dingen tegen iemand anders gezegd had over persoon X. Die woorden kwamen bij persoon X terecht. Ik heb er geen spijt van verder, want het was mijn mening. Maar die persoon was nogal populair, dus niet iedereen nam het me in dank af.

Hoe geduldig ben je?
Van een schaal van 1 tot 10 zou ik een dikke onvoldoende scoren. Een 3, 4, denk ik. Ik ben absoluut niet geduldig. Als ik iets wil, wil ik het nu en wil ik niet wachten. Regelmatig stoot ik op die manier mijn neus, want het leven is geen kwestie van nu, nu, nu.

Wat ligt er op je nachtkastje?
Op dit moment: 2 pennen, een notitieboekje, een lamp, een telefoon, een bril en mijn laptop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge