Vragen van Flow #42

Vragen van Flow #42

Wat hoop je nooit meer mee te maken?
Bijna verdrukt worden in een rij waar je in staat voor een concert. Dat was echt doodeng. O, en tussen de wand en het springkussen komen in een overdekt springkussen, dat was ook doodeng. Ik dacht dat ik zou stikken. Bijna verdrinken staat trouwens ook in mijn top drie van dingen die ik nooit meer mee hoop te maken.

Vergeef je mensen gemakkelijk?
Hm, tot op zekere hoogte en het ligt eraan wat het is.

Of zoals Bring Me The Horizon zo mooi zingt in True Friends:

Cause I’ll forget but I’ll never forgive you

Sommige dingen zal ik mensen niet vergeven, maar soms vergeet ik die dingen wel om weer normaal met elkaar om te blijven gaan. Maar het zal altijd in mijn achterhoofd blijven hangen.

Zijn dieren net zo belangrijk als mensen?
Ligt er volledig aan in welke situatie. Als het gaat om een goed doel voor dieren, dan zeg ik ja. Dieren zijn vaak het slachtoffer van een situatie, net zoals kinderen dat zijn. Dieren kunnen misschien beter weglopen, maar niet alle dieren zullen dit doen. Huisdieren vind ik heel belangrijk, maar als ik zou moeten kiezen tussen het redden van het dieren of het familielid, dan zou ik toch voor het familielid gaan. Hoe hartverscheurend pijn het me ook zou doen voor het dier.

Waarin verschillen je moeder en jij?
Mijn moeder ziet werkelijk altijd beren op de weg. Ik ben regelmatig ook niet zo’n positieve denker, maar ik kan nog wel de goede dingen zien, dingen zien die misschien wel goed zijn uiteindelijk. Een voorbeeld: Ik wil graag een minibibliotheek hier in de straat. Ik denk: dat is leuk voor mensen, dan kunnen ze boeken lezen die ze anders misschien niet zouden lezen en ik heb er toch teveel. Mijn moeder denkt meteen dat mensen het in de fik gaan steken. Ze gaat vaak ook van het slechte uit in mensen. 

Welke dingen staan nog op je to do-list?
Voor vandaag alleen nog schrijven. Er stond op: foto’s maken voor recensies, twee blogs schrijven, opruimen en het bed verschonen, drie recensies inplannen. En ik heb alles gedaan (na deze blog), behalve het schrijven. Ik probeer om elke dag te schrijven, om schrijven ook op de to do list te zetten, om het als iets te zien dat dagelijks terug komt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: