Vragen van Flow #59

Vragen van Flow #59

En weer een nieuwe blogpost om me beter te leren kennen. Hoop ik. Misschien ook niet. In elk geval heb ik mezelf na deze post weer wat beter leren kennen.

Wat is je favoriete toetje?
Ik ben dol op Dame Blance pudding. Hmmm. Maar ook ijs doet het altijd goed, vooral vanilleijs vind ik heerlijk. Maar eigenlijk vind ik ook vla lekker. In restaurants ben ik meestal het meest benieuwd naar wat er op de toetjeskaart staat. Soms nog benieuwder dan naar hoe het warme eten smaakt. Ik denk dat ik een toetjesmens ben.

Heb je jezelf weleens betrapt op racisme?
Helaas moet ik ja antwoorden op deze vraag, want ja, dat heb ik weleens gedacht en denk ik nog weleens. Ik weet dat het heel erg slecht is van me om te denken, maar ja, zijn we daarom geen mensen? Zou er niemand zijn die nooit aan racisme doet? Of geven die mensen het gewoon niet eerlijk toe dat ze soms vooroordelen hebben?

Wat had je graag eerder geweten?
Hoe je gelukkig moet worden en blijven. En hoe het is om echte vrienden te hebben.

Kent iemand je diepste geheimen?
Nee, niemand. Ik zet zelfs niet alles in mijn dagboek. Sommige dingen zitten alleen in mijn hoofd en nergens anders. Het zijn geen schokkende dingen of zo, maar wel dingen die te persoonlijk zijn om zomaar ergens neer te gooien. Of omdat het dingen zijn waarmee ik anderen gewoon niet lastig wil vallen, omdat het domme dingen zijn.

welke vraag is je al te vaak gesteld?
Ik denk dat ik dan naar mijn werk moet kijken. Ik hoor daar regelmatig de vraag/opmerking of ik ‘die rekeningen niet gewoon weer mee kan nemen.’ Want niemand wordt blij van een rekening of van een bekeuring, ik ook niet. Toch snapt iedereen dat dat geen serieuze vragen zijn, maar meer zou ik er op dit moment eigenlijk even niet weten.

Deze vragen waren dat luchtiger dan die van vorige keer, denk ik. Ik probeer om af te wisselen tussen luchtige en serieuze vragen, maar dat lukt niet altijd even goed. Meestal kies ik de vragen waar ik me op dat moment goed bij voel en de ene keer zijn dat wat serieuzer dan de andere keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: