Vragen van Flow #65

Vragen van Flow #65

Een nieuwe week, dus ook weer een nieuwe ‘Vragen van Flow.’

In welke kleren voel je je het lekkerst?
Een simpele spijkerbroek en een T-shirt, allebei in het zwart. Qua schoenen draag ik het meest gympen, maar ik vind hakken soms ook prima zitten, dus dat wisselt wel een beetje. Ik kies vaak voor zwart, want dat vind ik gewoon een fijne ‘kleur’. En ik weet dat zwart geen kleur is officieel, dus daarom de komma’s erbij. 

Waarvan had je nooit gedacht dat het jou zou overkomen?
Hm, ik zou het niet weten. Misschien dat hierbij wel de shortlist van een chicklitwedstrijd halen. Ik heb mezelf nooit zo goed gevonden en toen – jaren geleden – al helemaal niet. Ik had toen nog nooit een chicklit gelezen, maar toch kwam ik op de shortlist. Dat gaf me toch wel een opppepper, zo van: O, ik schrijf dus niet echt dramatisch slecht. 

Had je graag van het andere geslacht willen zijn?
Soms wel. Het is niet dat ik mezelf niet thuis voel in mijn lichaam, maar soms een man zijn had me helemaal geen slecht idee geleken. Zoals wanneer je het toilet moet en er is er geeneen in de buurt. Als man zijnde kun je veel makkelijker een bosje induiken.

Van wie word je weleens moe?
Van iedereen op zijn tijd, maar ik denk dat dat ook wel menseigen is. En van mezelf ook best vaak. Dan denk ik: waarom doe ik eigenlijk zo moeilijk? Het zou toch veel makkelijker kunnen? Waarom ben ik zo eigenwijs? Koppig zijn is soms best vervelend.

Wat zijn je favoriete gespreksonderwerpen?
Boeken zijn altijd goed, al moet ik ze dan wel gelezen hebben. Anders valt er weinig om over te kletsen. Verder doet praten over mijn favoriete bands en over dingen als schrijven me ook altijd goed. Al is dat laatste onderwerp vaak wat lastig met mensen die het zelf niet doen, omdat ze geen idee hebben hoe en wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: