Vragen van Flow #7

Vragen van Flow #7

Een nieuwe week, een nieuwe Vragen van Flow met vijf vragen die ik beantwoord.

Vragen van Flow

Waar besteed je teveel tijd aan?
Internet, denk ik. Ik hang veel te veel tijd rond op internet. Tijd die ik ook zou kunnen besteden aan bijvoorbeeld schrijven. Aan de andere kant doe ik op deze manier wel weer inspiratie op voor mijn blog, dus misschien is het dan toch niet zo’n tijdverspilling?

Hoe oud hoop je te worden?
Ligt eraan hoe gezond en gelukkig ik ben. Als ik gezond en gelukkig ben, wil ik best tachtig worden. Anders veertig, vijftig.

Wil je dat mensen je aardig vinden?
Ja, ik ben wel een echte pleaser. Ik vind het ook vervelend als mensen me niet leuk vinden, dat vind ik lastig om mee te dealen.

Wat is je favoriete boek?
Hm, echt een favoriet boek heb ik niet, maar er zijn wel meerdere boeken die ik erg goed vond. De hele Harry Potter-serie hoort daarbij, net als de His dark materials. Door deze twee series ontdekte ik dat fantasy helemaal niet alleen maar over hobbits hoeft te gaan.
En verder vind ik The infernal devices geweldig, net als de Grisha.

Met wie whatsapp je het meest?
Ik denk toch wel met Marielle. En verder zit ik in een aantal groepsapps waar behoorlijk wat geappt wordt, maar dat is niet één iemand, dat zijn er meerderen.

Dit waren weer vijf vragen van Flow. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden deze keer. 🙂 Dit keer heb ik niet echt hele diepe vragen gekozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge