Vragen van Flow #74

Vragen van Flow #74

Het is vrijdag, dus weer tijd voor Vragen van Flow.

In welke winkel kom je graag?
Alle boekwinkels vind ik heerlijk. Alleen vaak word ik daar veel te hebberig van en moet ik echt moeite doen om niet alles mee te nemen. Tekenwinkels geldt hetzelfde voor, die vind ik ook erg leuk altijd. Zo ga ik bij Heger & Van de Berg (tekenwinkel hier) echt altijd met moeite zonder iets weg.

Vier je altijd uitgebreid je verjaardag?
Nee, nooit. Omdat ik niet zoveel mensen heb om uit te nodigen en omdat ik ook geen zin heb in het gedoe. Ik vind mijn verjaardag eigenlijk ook helemaal niet leuk. Als kind vond ik het geweldig, maar nu hoeft het voor mij niet meer zo.

Welk boek heeft veel indruk op je gemaakt?
Zoveel boeken eigenlijk wel. Harry Potter, omdat ik het magisch vond hoe J.K. Rowling de wereld heeft opgebouwd en heeft beschreven. Ze sleept je er helemaal in mee. Verder: De geheime tuin van Frances Burnett, omdat ik het een heel intrigerend boek vond. De His dark materials-trilogie van Philip Pullman, omdat die serie me heeft laten zien dat fantasy niet per se over niet-bestaande wezens hoeft te gaan. Maar ook boeken als The Fault in Our Stars. Inspirerend om te zien hoe die jongeren met hun ziekte omgaan.

Vinden kinderen jou leuk?
Vaak wel op de een of andere manier. Tijdens mijn werk heb ik ook standaard kinderen die achter me aan huppelen of vragen of ik nog post voor ze heb. Ik vind kinderen best oké, maar ook altijd een beetje eng. Het liefste blijf ik een beetje bij ze uit de buurt.

Geloof je in leven na de dood?
Jup, ik geloof erin dat we opnieuw geboren worden, oftewel reïncarnatie. Dat we in een volgend leven moeten boeten wat we in het leven ervoor gedaan hebben. Als je in leven één iets heel slechts heb gedaan, dan komt dat ook terug in het tweede leven. Ik geloof ook absoluut in karma, al wankelt mijn geloof daarin nog weleens.

En dat was weer een nieuwe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: