Vragen van Flow #76

Vragen van Flow #76

En weer een nieuwe voor deze week 🙂 Ik ga al goed richting de 100. Sowieso betekent nummer 76 dat ik al langer dan een jaar met deze categorie bezig ben. Wooow! Dat is eigenlijk best heel veel. Ik heb ook het idee dat ik sowieso een van de weinige mensen ben die ze nog doet. Of de mensen die ik volg, beantwoorden ze gewoon niet meer, dat kan natuurlijk ook.

Ik wil trouwens iets doen als ik ze alle 1000 beantwoordt heb, al weet ik nog niet precies wat. Ik heb geen zin om ze allemaal over te gaan schrijven, haha. Dat is pas een hoop werk. Gelukkig heb ik nog even om daar over na te denken.

Aan welke vakantie denk je met weemoed terug?
Niet specifiek eentje, maar de vakanties toen mijn vroegere buurmeisje hier nog woonde en we buitenspeelden. Op de een of andere manier is dat voor mij het ultieme zomergevoel. Alleen naar huis gaan om te eten, verder de hele dag buiten. Dan hingen we rond op straat of bij haar in de tuin. Ultieme vrijheid had ik toen.
De zomer voelt nu allang niet meer zo aan en soms is dat best jammer.

Was je een gelukkig kind?
Ja, volgens mij wel. Ik kan me in elk geval geen momenten herinneren als kind dat ik ongelukkig was. Die momenten kwamen pas veel later. Toen ik puber werd en daarna, maar voor die tijd wist ik niet echt wat ongelukkig betekende. Volgens mij was ik ook best vrolijk. Als puber was ik vaak vrij zwartgallig, had ik dito gedachten en is dat nooit echt meer over gegaan. Soms weleens jammer, want op zich had ik nog steeds wel net zo zonnig als toen willen zijn.

Koop je vaak bloemen?
Nooit. Ik zou wel willen, maar ik heb twee katten die ‘alle bloemen onthoofden’ als levensdoel hebben. Oké, niet allemaal, want aan rozen komen ze niet. Maar het merendeel van de bloemen wordt hier doodgemaakt en onthoofd, dus dat is nogal zonde. Leuk, katten, maar af en toe …

Hoe vaak per dag kijk je op Facebook?
Met mijn eerste ex, met T. Ik heb geen idee of hij het leuk zou vinden om zichzelf te vinden, dus vandaar een initiaal 🙂 Het is overigens wel zijn eerste echte voorletter. Soms ben ik weleens benieuwd hoe het met hem gaat, of hij gelukkig is, getrouwd misschien wel. Ik heb overwogen om hem op Facebook op te zoeken. Meerdere keren de afgelopen veertien jaar, maar nooit gedaan. Waarom weet ik niet goed. 

Wanneer ben je op je best?
Tussen 10 en 13, denk ik. Daarna gaat mijn humeur meestal bergafwaarts. Die momenten zijn de momenten waarop ik me het beste voel op een dag. Tussen 9 en 11 uur verzet ik trouwens ook het meeste werk. Ook tussen 9-11 ‘s avonds, maar dat ligt wel altijd aan mijn humeur. Dat gaat niet altijd even goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge