Vragen van Flow #84

Vragen van Flow #84

En weer een nieuwe Vragen van Flow met weer lekker afwisselende vragen. 

Zijn dieren net zo belangrijk als mensen?
Ja, vind ik wel. Dat is ook de reden dat ik goede doelen voor dieren steun. Dieren kunnen niet voor zichzelf opkomen, niet zoals mensen dat kunnen. Misschien zijn ze minder slim, maar dat maakt ze niet minder een levend wezen.

Ben je graag alleen?
Ik vind alleen zijn heerlijk en ik ben er ook heel goed in. Ik kan mezelf uren vermaken in mijn eentje. Ik vind met anderen ook leuk, maar alleen soms fijner. Het voordeel van alleen zijn is dat je alles kunt doen waar jij zin in hebt en niet wat anderen willen. Je hoeft nooit water bij de wijn te doen en dat moet met anderen wel. Elk nadeel heeft zijn voordeel. Vooral alleen naar de bioscoop vind ik heerlijk. Tijdens de film klets je toch niet echt, neem ik aan.

Wat geeft het leven zin?
Hobby’s, dingen die ik graag doe zoals lezen of schrijven. Al geven ze het leven soms totaal ook geen zin. Dieren ook, vooral die van mezelf. Met andere dieren heb ik dan weer minder een band.

Welke dingen staan nog op je to do-list?
Vandaag staat er nog op mijn to do list:
3 uur schrijven
2 blogs schrijven
Een profiel van mijn personage aanpassen
Minstens een hoofdstuk proeflezen
Een verhaal doormailen
Mensen aan een bestand van een verhaal toevoegen
Vooral van die kleine dingetjes, maar ze moeten wel gebeuren. En daar overspoelt mijn hoofd dan mee, dus ik schrijf dat soort dingen graag op.

Twijfel je vaak?
Ja, heel vaak. Ik pieker vooral vaak over of de dingen die ik doe, wel goed doe. Zou ik het niet anders moeten doen? Maar zo ja: hoe dan? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ze anders, beter gaan? Ik heb vaak het gevoel dat ik vast zit in mijn twijfels en daardoor niet veel doe. En dat is soms best vervelend, maar ik weet niet zo goed wat ik eraan kan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: