Vragen van Flow #89

Vragen van Flow #89

Weer een vijftal vragen die ik al tijden moest beantwoorden. Dit keer zijn het allemaal best luchtige vragen, niet echt iets dieps. Maar dat moet ook een keer kunnen. 

Op welk nummer kun je lekker dansen?
Sla me niet, maar op foute nummers zoals de Macarena, Blurred Lines, de oude nummers van de Spice Girls en ook op Tight Nookie kan ik op de een of andere manier niet stil blijven zitten, ook al is de tekst te fout voor woorden. En bij Psycho van Muse moet ik gewoon een luchtgitaartje meedoen.

Ben je ooit op tv geweest?
Een keer op TMF. Toen liep ik langs toen ze iets aan het opnemen waren, haha. Gelukkig is me nooit iets gevraagd, want ik hou er niet zo van om op tv te komen. Ik loop ook altijd zo snel mogelijk door als ik camera’s zie.

Wanneer was je voor het laatst zenuwachtig?
Toen ik naar de tandarts moest vorige maand. Ik vind het verschrikkelijk om daarheen te gaan, vooral omdat ik weet dat het zeer gaat doen en ik vind pijn dus echt niet fijn (Oké, wie wel?). En als ik dan ook nog eens op mijn kop krijg omdat ik te slecht gepoetst heb … Daar word ik altijd best nerveus van.

Wat is je favoriete sprookje?
Het is niet echt een sprookje geloof ik, maar ach. Mijn favoriet is Alice in Wonderland, omdat het zo bizar is dat je je het bijna niet kunt bedenken. Ik heb het officiële verhaal nog nooit gelezen, maar wil dat zeker een keer doen. Het globale verhaal ken ik natuurlijk wel. Maar verder heb ik niet heel veel met sprookjes eigenlijk. Niet met de originele in elk geval. Vaak vind ik hervertellingen zoals de boeken van Marissa Meyer en die van Sarah J. Maas veel toffer.

Hoe vaak sport je?
Nooit. Ik wil het zwemmen wel weer op gaan pakken, maar dat komt er op de een of andere manier dus steeds niet van, al vind ik zwemmen wel altijd fijn om te doen. Tijdens mijn werk beweeg ik wel behoorlijk wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: