Waarom het hier vooral recensies zijn op het moment

Waarom het hier vooral recensies zijn op het moment

Misschien is het je al opgevallen: op het moment deel ik vooral recensies met jullie. natuurlijk is dit een boekenblog en zijn recensies normaal, maar op het moment zijn het vrijwel alleen recensies.

Inspiratieloos

De reden daarvoor is simpel: ik ben inspiratieloos. Op het moment heb ik geen idee waar ik over moet schrijven, maar ik wil ook niet weken, maanden niets schrijven en dus deel ik recensies, want lezen gaat wel weer goed gelukkig.

Ik kan dan natuurlijk artikelen gaan delen die niets of minder te maken hebben met boeken en schrijven, maar dat wil ik ook niet. En doe ik bovendien meestal al op blauwappeltje.nl, maar ook daar post ik weinig en als ik er post gaat het meestal over autisme. Toevallig heb ik er pas geleden iets opgezet, maar daarvoor al tijden niet. Oeps, haha.

Het komt wel weer

In het verleden nam ik regelmatig een hiatus (zoals dat toen helemaal in was) en stopte ik tijdelijk met mijn blog om het na een tijd weer op te pakken.
Nu heb ik geen pauze meer genomen sinds ik eind april 2014 met mijn boekenblog begon. Dat betekent dus dat ik al langer dan 6 (!) jaar hier blog over boeken – en ik blog nog veel langer over van alles en nog wat. Maar ik ben bang dat als ik stop ik helemaal die flow niet meer terugvindt en dat wil ik niet. Ik vind bloggen (meestal) veel te leuk, maar heb er niet altijd de inspiratie voor.

En dan ben je soms weleens een tijdje inspiratieloos. Zoals nu dus. Desondanks hoop ik dat jullie de recensies wel lezen, want er zitten heel wat mooie boeken bij. Ik doe in elk geval mijn best om ze zo spoilervrij te maken, al kan ik dat soms niet helemaal voorkomen, maar dan staat het erbij.

Het komt wel weer. 

 

Eén gedachte over “Waarom het hier vooral recensies zijn op het moment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: