Waarom ik vind dat je Ongetemd moet lezen

Waarom ik vind dat je Ongetemd moet lezen

Dit is natuurlijk een beetje een ‘Wij van wc-eend adviseren wc-eend’ een blogpost, want natuurlijk adviseer ik iedereen om mijn boek te lezen. Duh. Ik heb het geschreven, ik ben er trots op en iedereen moet het lezen.

Je zeikt toch ook je kind niet af in het openbaar omdat ze echt niet kan zingen en niet verder komt in de voorrondes van The Voice Of Holland? Niet dat ik een kind zou adviseren om mee te doen als hij/zij het gewoon niet kan, maar dat is een andere kwestie. Zelfde met een boek.

Natuurlijk ga ik niet zeggen dat het slecht is. Dat het niet je ding is waarschijnlijk, dat is iets waar ik wel eerlijk in ben. Iemand die altijd YA leest, kan bijvoorbeeld weleens teleurgesteld worden als mijn boek toch pittiger is dan het gemiddelde YA-boek (wat het niet is)

Waarom ik vind dat je het wel moet lezen

– Omdat het mijn boek is en ik hem goed vind. Zo, lekker bescheiden, want dat ben ik. Oké, meestal ben ik heel bescheiden. Echt waar

– Omdat er humor in zit

– Omdat er een belangrijke boodschap in zit

– Riley is gewoon een schattig joch dat je wil knuffelen aan het einde. En stiekem ben ik best wel een beetje tot over mijn oren op hem.

– Utrecht speelt een belangrijke rol in het boek en wie houdt er nu niet van Utrecht? Utreg me stadsie enzo.

– Omdat dit jaar ook deel 2 uitkomt (en ik plannen heb voor in elk geval een deel 3 en 4. Sterker nog: die hoop ik op 1 april in de eerste versies af te hebben)

– Omdat het ebook vriendelijk geprijsd is voor 2,95 bij mij en 3,95 op de andere verkoopkanalen.

– Omdat niets is wat het lijkt

– Het is een goede start van je reading challenge, want het boek leest makkelijk weg heb ik horen zeggen.

– Het zit op het randje van Young Adult en New Adult, dus misschien ook interessant voor de mensen die YA niet altijd meer vinden aansluiten, maar bijvoorbeeld ook niet toe zijn aan erotiek (of dat gewoon niet willen lezen).

– Het is een New Adult die zich eindelijk eens in Nederland afspeelt in plaats van op een Amerikaanse campus. Ook leuk, daar niet van, maar het is niet te vergelijken met ons landje.

Zo, waren dit redenen genoeg? Waar wacht je nog op? Je kunt hem kopen in de (online) boekhandel, maar ook bij mij. Krijg je hem nog gesigneerd ook (en eerder). En je kunt bij mij ook een bijpassend boekenlint kopen. Koop je ze samen, dan kost het je 22,50 euro inclusief verzendkosten.
Einde verkoopbericht 😉 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: