Wat ik in april las

Wat ik in april las

In april las ik redelijk wat boeken. Niet zoveel als in sommige maanden, maar ik ben niet ontevreden. Zeker omdat ik ook een boek als Witte dood las en dat is toch wel erg dik. Zo dik dat ik serieus last van mijn handen kreeg. Ook luisterde ik een aantal. Kijk je mee?

Het gaat tot nu toe bijzonder goed met mijn leesdoel voor dit jaar

Als eerste was daar de Lux-serie die ik luisterde: Obsidian, Onyx, Opal en Origin. Ik luisterde ze in het Nederlands en vond het best prettig.

Ook luisterde ik het aangrijpende Before I Go, Duw me weg, houd me vast, de Storytel-originals Als ik val en De mooiste tijd van je leven, Een tweede kans en Nooit meer bang. Bijna alleen maar Nederlandse audiobooks. Soms heb ik daar gewoon behoefte aan. Ook Verras me was Nederlands.

Ook las ik een paar ebooks deze maand. Als eerste The Risk, Onafwendbaar en Filty Rich Boys. De eerste twee boeken verrasten me, de ene positief en de ander wat minder positief helaas. Boek nummer drie was best aardig en las lekker weg, maar dat was het dan ook.

Fysieke boeken las ik niet zoveel, maar toch vier. Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit, Leugens & Lattes, The Queen’s Rising en Witte dood waren de gelukkigen.

… van de maand

Favoriet van de maand
Dat kan alleen maar Witte dood van Robert Galbraith zijn. Ik vond ook dit boek weer heel goed.

Minste boek van de maand
Helaas is dat Onafwendbaar. Ik had me er vantevoren heel erg op verheugd, maar het mocht helaas niet zo zijn. En The Queen’s Rising vond ik ook vrij weinig aan.

Verrassing van de maand
Before I Go. Colleen Oakley heeft nog niet zoveel geschreven, maar wat ze schreef, wist me te raken.

Totaal betekent het dus dat ik negentien boeken gelezen heb! Wow, meer dan ik dacht! Het gaat totnutoe bijzonder goed met mijn leesdoel voor dit jaar (100 boeken). Ik ben benieuwd hoe ver ik in mei ga komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: