Wat ik in augustus las

Wat ik in augustus las

Ik had het niet verwacht, maar augustus was een behoorlijk goede leesmaand. Ik zat in een leesdipje, maar luisterde wel een aantal audiobooks. En ik heb diamond painting ontdekt, dat is ideaal om te doen, terwijl je een boek luistert (of een podcast of een simpele film, wat ik ook veel deed)

Mengelmoesje

Het was in augustus een mengelmoesje van meerdere genres, herlezen boeken en volslagen onbekende auteurs (voor mij). Omdat er op RARE deze maand een hoop auteurs komen die ik niet ken probeer ik zoveel mogelijk van verschillende auteurs te lezen.

Audiobooks

Wat ik dan toch las
Wat ik al zei: ik had een leesdipje, maar vond audiobooks luisteren wel fijn. Dus als ik een dipje heb, doe ik dat maar bij gebrek aan beter.

1. Verwoest
2. Maybe This Time
3. Long Shot (luisterde ik niet af)
4. Saffierblauw
5. Haat
6. Smaragdgroen (zowel Saffierblauw als Smaragdgroen waren herlezingen, want ik heb deze boeken al minstens 4 keer gelezen)
7. Op je lijf geschreven
8. 99 Percent Mine (luisterde ik niet af)
9. The Birthday List
10. Gek van Clementine

Ebooks

1. The Last Letter
2. Smut (dit was ook een herlees)
3. All Grown Up
4. Sunshine and Bullets
5. Verspinterd verlangen
6. The Rebel of Raleigh High

Dit was het, dus totaal las ik 15 boeken. Mocht je nu denken: huh, en fysieke boeken dan? Blijkbaar las ik geen fysieke boeken.

Meest verrassende boek

Sunshine and Bullets. Ik had een donker boek verwacht, maar het was op een bepaalde manier toch luchtiger dan verwacht of zo.

Beste boek

The Last Letter. Dit was zo’n mooi, ijzersterk verhaal (en een ugly cry). Het deed me denken aan de boeken van Colleen Hoover (maar is van Rebecca Yarros).
Maar Op je lijf geschreven van Mayra Louise vond ik ook een goed boek, al is dat non-fictie en dus heel wat anders. Haar podcasts zijn trouwens ook een aanrader.

Boek dat niet aan mijn verwachtingen voldeed (positief of negatief)

99 Percent Mine. Ik had een supertof en gaaf verhaal verwacht en het begon ook goed, maar op de een of andere manier kwam er niet goed in. Misschien lag het aan het boek, misschien aan het feit dat het een luisterboek is of misschien was ik gewoon niet in de mood, ik weet het niet.

Volgende maand

Aankomende maand is het RARE-maand. Yes! Ik probeer nog zoveel mogelijk te lezen. Sowieso luister ik nu Het einde, het derde deel van Elle Kennedy’s Off Campus-serie (herluister eigenlijk, want heb hem al eens gelezen). Ik hoop ook De genadigen van Margaret Owen te lezen, al is dat heel iets anders dan alle romance. En verder laat ik me deze maand verrassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: