Wat ik in december las

Wat ik in december las

We zitten inmiddels in het nieuwe jaar en een nieuwe maand en dat betekent dat ik terugblik op wat ik afgelopen maand gelezen heb. In december ging het lezen voor het eerst in een paar maanden echt weer goed, ondanks dat ik een zere enkel op liep (is nog steeds niet helemaal over) en een griepje had.

Ook deze maand waren het behoorlijk wat audiobooks die ik luisterde tijdens mijn werk en bivoorbeeld tijdens het opzetten van mijn bullet journal voor 2019. Als ik daarmee bezig ben, vind ik het heel fijn om te luisteren.

Ook combineerde ik een boek door in het fysieke boek te lezen en ook te luisteren (Queen of Air and Darkness). Alleen luisteren duurde me te lang, want het was bijna 30 uur. Dus deze heb ik gecombineerd.

Ik las verschillende genres: New Adult, Dark Romance, Young Adult (thriller en urban fantasy), feelgood, detective, thriller en Reverse Harem. Kortom: nogal wat genres. Misschien was dat ook wel een reden dat het beter ging dan normaal, want ik houd van afwisselen. Anders ga ik me nogal snel vervelen.

Ik ben benieuwd hoeveel boeken ik in januari lees. Ik hoop in elk geval op 10 en dan hopelijk Vicious van V.E. Schwab. Dat boek ligt al een tijdje op mijn nachtkastje en ik ben er best benieuwd naar.

Hoe ging het lezen bij jullie in december?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: