Wat ik in juli las

Wat ik in juli las

In juli ging het lezen best redelijk, al had ik toch best last van een leesdipje en dan vooral het tweede deel van de maand. Helaas vond ik ook niet echt een audiobook dat me aansprak, dus dat ging ook al niet zo hard. En als het warm is, maar dan ook echt warm, lees ik duidelijk ook niet echt veel.

Zoals je kunt zien, las ik weer vooral ebooks en luisterde ik best veel audiobooks. Wel vooral Engelse boeken. Ik moet echt eens meer Nederlandse boeken lezen, maar er is zoveel New Adult nog niet vertaald.

Wat ik las is een mix van verschillende genres. New Adults, feelgood, chicklits, YA… van alles en nog wat dus. Ik ben naast deze boeken trouwens ook nog bezig in A Discovery of Witches, maar aangezien ik die nog niet uit heb, staat ie er niet bij. Die hoop ik in augustus uit te lezen.

Daarnaast wil ik in augustus eindelijk eens Vicious lezen, Boy Toy, Second Chance Summer en Calamiteitenleer voor gevorderden herlezen en verder heb ik nog geen idee. Ik hoop dat augustus een goede maand wordt. Dat moet haast wel, want er is sowieso een readathon en dat zorgt meestal wel voor wat meer gelezen boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge