Wat ik in maart las

Wat ik in maart las

Blijkbaar was maart een maand met boeken met nogal lange titels, want de meeste boeken die ik las, hadden best een lange titel. Niet zo uitgekiend, dat is puur toevallig. Vorige maand had ik last van een leesdipje en deze maand ging het bij vlagen goed en dan weer minder. Over The Understatement of the Year en I Heart Forever heb ik best een tijdje gedaan en geen idee waarom. Misschien wel omdat het nogal druk is in mijn hoofd, want dat is het op het moment.

Toch ben ik absoluut niet ontevreden met maart, want ik las en luisterde maar liefst 15 boeken. Er zat een dichtbundel bij (The Sun and Her Flowers), een proeflees (Lust & Structure, een herlees (Anna & the French Kiss) en een DNF (did not finish, niet uitgelezen). Over die laatste ben ik minder tevreden, want ik hoop altijd dat ik alle boeken waar ik aan begin, uitlees, maar soms kan het niet anders. Ik vond gewoon echt niets aan The Dangerous Art of Not Blending in. Kan er weinig anders van maken dan dat.

Deze maand hoop ik in elk geval Bloed en beenderen te lezen en wil ik The Ivy Years-serie uitlezen (nog twee boeken). Verder laat ik me graag verrassen door wat er deze maand op mijn pad komt. Vast wel wat interessants., dat gebeurt elke maand wel en misschien herlees ik nog wel wat boeken.

Hoe ging het lezen bij jullie deze maand?

Eén gedachte over “Wat ik in maart las

  1. Ja goed heb zes boeken gelezen. Deze wrapup komt volgende weekend online.

    Verder nu boekjes lezen van herinneringskamp Westerbork die ik eind december begin januari gewonnen heb via twitter. Dan komen vanaf morgen elke maandag eentje van online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: